'And my destination makes it worth the while'

Jag måste bara börja inlägget med att svära lite, men FYFAN vad stolt jag är över mig själv haha! Idag har jag stått i kassan HELA dan. Dessutom har jag börjet snakke norsk hoho:P Sen ett tag på eftermiddagen hade jag ensamt ansvar om både kassan och matlagningen. Och imorgon ska jag tydligen jobba stängning själv? Wihoo. Jobbar 14-20.30 imorgon och 08.30-16.30 på lördag. Sen efter jobbet blir det PARTY!!!
Så idag efter jobbet har jag flängt runt på stan i jakt efter en klänning. June sa nämligen att vi skulle ha klänning på oss, eftersom att hon och hennes kompisar alltid har som roligast när de har klänning haha! Och man vill ju inte ha tråkigt liksom. Men jag hittade inte nån klänning, så det fick bli ett långt linne på rea:) Så imorgon innan jobbet så ska jag köpa lite öl och eventuellt cider, beror på vad det kostar, men antagligen är det dyrt. Trodde man kunde köpa det på Vinmonopolet, men man måste gå till Ölutsalget haha. Rörigt. June frågade vad Vinmonopolet hette på svenska och innan jag hann svara sa Anita: Det vet jag, det har jag sett på Wallander!! Systembolaget! Och sen var de nära på att dö av garv, de tyckte det var så fånigt namn. Haha som att vinmonopolet låter bättre då, låter ju som ett spel hahaha;)

Ska bli så jäkla roligt, jag är så himla taggad!:D Man vill ju inte gärna sitta här på rummet och bara ruttna, jag är ju här för att ha the time of my life, så fuck att bara snåla och ha tråkigt, jag kommer kunna spara massa pengar ändå:D

Hmm, har räknat lite faktiskt, sen jag kom hit har jag gjort av med följande:
70kr på mat
130kr på saker till "hemmet". Har faktiskt fått det riktigt fint här för den lilla summan!
99kr för ett par skor jag föll pladask för. 99kr för en fleecedress eftersom jag inte fick plats med nåra "myskläder" i resväskan. Och 99kr för ett linne som jag ska ha som klänning på lördag.
Tycker inte man kan klaga på dom utgifterna för 10 dagar!
Och som sagt, jag har åkt hit helt själv, vilket inte många andra skulle klara av, så jag tycker man får unna sig lite! :)

Kan ju ta och visa vart jag befinner mig! Röda stoppskylten är Oslo och den gröna startskylten är alltså Førde! Dubbelt så långt som från Motala till Oslo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0