'Like I'm real real cool'

Hu, om 20 min ska jag vara ute på Mariebergsskolan och ta emot squaredansare. Det är väl lite sådär halvtråkigt känner jag på mig, men jag är glad i magen, chefen bjöd nämligen på lunch idag! :)
Och så känns det skönt att jag inte ska dricka något ikväll, som nästan alla ungdomar gör på Valborg. Har vuxit ifrån det där lite..

image448

Härliga vårvindar!

Kom hem från praktiken för två timmar sen ungefär. La mig raklång i sängen med skor och allt på och somnade direkt. Sov i en halvtimme. Borde göra något, städa, plugga, gå ut, vad som helst. Men jag orkar verkligen inte!
Jag har ingen energi alls. Det är ju så fint väder ute och fint väder blir man glad av. Men idag har jag ingen ork.

Appropå vädret (heter det appropå?) så är det underbart varmt ute. Jag cyklade i t-shirt, och jag brukar vara frusen av mig annars. Det blåser litegrann, men det är varma vindar! Härligt!

image447
Denna bilden togs för 2 och en halv timme sedan!

'Det finns många skepp att bränna, det är långt till varje strand'

Puh, hemma nu, har vart igång sen halv 8 i morse. Ska sova så jag orkar upp imorrnbitti.

Jag drömde alla fall knasigt inatt. Jag drömde att jag försov mig. Vaknade och tittade med halvt panik på klockan och insåg att jag kunde sova flera timmar till. Somnade om och drömde precis likadant igen! Vaknade och såg på klockan att jag kunde sova 20 min till. Somnade om och vaknade en halvtimma senare. Tittade på klockan ännu en gång och blev förbannad, väckarklockan hade ju inte ringt! Vilken tur att jag vaknade av mig själv. Tills jag insåg att jag tagit fel på en timme och kunde sova i 50 min till..

Rolig dag i skolan. Vi gjorde vårat studentlakan, galet snyggt blev det!
Sen blev det stan med mamma, ett par skor rikare blev jag, trots att min ekonomi för tillfället inte tillåter det. Men ibland måste man unna sig litegranna.


image446
Dessa pjux från skopunkten fick slå följe med mig hem. Jag är tokig i rosetter!

'I guess what I'm a sayin' is there ain't no better reason'

Har städat lite till idag, det börjar faktiskt se ut som ett rum igen! Men jag är galet sugen på att flytta hemifrån ändå. Då skulle jag kanske kunna få plats med alla mina saker, plus mig själv. Men för att det ska fungera behövs pengar, och pengar är det snålt om när man är student.

Supertrött är jag nu, så det är bara att krypa ner i sängen brevid katten. Måste vara utsövd imorgon känner jag. Natti! 

image444
En liten båt ute på vift!

'Stackars mannen med medaljer, som bara putsar sina minnen'

Jag hittade en massa broscher igår, som passar perfekt på min jeansjacka! Väldigt fint tycker jag. Broschen med en liten hjort på är mer än 30 år gammal berättade mamma!
image442

image443

'När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då'

Nu ska jag snart göra iordning mig lite och åka iväg och sola en sväng. Idag är faktiskt första dagen på länge som det inte är strålande sol. Men det ser inte ut att vara kallt alla fall.
Imorgon är en fullspäckad dag, med alltifrån skola till förhoppningsvis lite shopping med mamma:)

image441
Oskarshamn sommaren 2006

Stella

image440

Vaknade upp brevid den här sötnosen för en stund sen. Då var hon sådär extra mysig!
Igår var hon snäll också. Det kom nämligen en stoor spindel krypandes över golvet, men hon var snabb att tugga i sig den. Inte för att jag önskar livet ur småkryp egentligen, men just spindlar är jag så rysligt rädd för.

Min alldeles överfulla garderob

Jag är så galet trött nu. Har spenderat eftermiddagen med att försöka få lite ordning i min garderob, som är alldeles för liten! Mina grejer får verkligen inte plats. Så jag och mamma har klurat lite på en lösning. Vi måste köpa en ny, STOR garderob till mig. Problemet är då bara att en stor garderob inte får plats i mitt rum.
Och att rensa ut och slänga kläder, det är bara inte ett alternativ. Jag är en sparare och kommer förbli det!

Men det är skoj vad man hittar grejer när man städar. Har hittat massa perfekta vårplagg som jag glömt att jag har.
Måste föressten hitta på en bra förvaring för alla skor också!

image439
Det här är bara mina favoritplagg. Utöver detta har jag proppat mammas garderober fulla, plus jeans i en byrå, plus en låda under min säng, plus en kasse med leggings och strumpbyxor, plus en massa skor som ligger lite överallt ! Haha, jag gillar kläder minsann!

'Du vet, kvar fanns ingen undran, ingen lust och ingen skärpa'

image436

Mysig eftermiddag/kväll igår. Vi åt melon, jordgubbar och psysalis och snackade om en hel del.
Nu är det dans som gäller!

'Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv'

Nu bär det snart av ut till Varamon med Emma. Filtar och gott att bita i har vi med! Mysigt må jag säga.
Skönt att det inte blir utgång ikväll, längtar mer till varma sommarkvällar och ett par cider på Sjövik!
Jag tror att termometern har fått spratt, det är nämligen 30 grader ute enligt den. Riktigt så varmt tror jag inte det är:)

image435
Varamon i tisdags.

'Resan är framför oss än'

Det blev en härlig jordgubbsfrukost idag! Det var smarrigt må jag säga.
Stannade hemma från skolan idag, kände att jag inte mådde allt för bra i morse när jag vaknade. Men jag måste ändå upp till stan en snabbis om en stund.
Fick ett brev hem i brevlådan idag, snacka om att jag är peppad!
image434

'Nu tar vi oss tiden det tar'

Nu är det sova som står på schemat. Jag är så trött. Skola imorgon. Men jag är peppad! Ska köra gärnet fram till studenten:)
Och imorgon måste jag till fotografen. Mitt leg gick ut förra veckan, så jag måste skaffa nytt. Har haft det sen jag gick i sjuan eller något, så det ser inte ens ut som jag på bilden.

Godnatt!

image433
Söt and :)

'Look into your heart and you'll find love love love'

Hoppsan, har inte bloggat någonting idag förrns nu. Har haft fullt upp med andra ord! Fått en hel del uträttat. På tisdag har jag bara 35 påsar kvar att packa, haha papprena tog slut, så jag kunde inte göra klart:)

Nu ska jag städa, gå ut till Ica och posta brev, åka och sola & sedan hem och ta det lugnt!
Varit alldeles för stressigt på sistonde.

image432
Skojig bild ;)

'Så trött på sanningen, behövde en ny'

Jag lovar,  mina händer är helt trasiga. Jag har skavsår, rivsår och skärsår. Blir så av tusentals broschyrer och papper. Usch vad jag klagar känner jag, jag gillar ju faktiskt min praktikplats. Men händerna gör det inte kan jag säga. Ska kladda på massa idominsalva innan jag lägger mig!

Är medbjuden på studieresa av turistbyrån, till Forsvik med guidning på båten Eric Nordevall II den 6 maj. Mycket spännande! Det är annat än skolarbete det ;)

Ska titta lite på tv nu, sen få mig massa sömn. Det behövs!

image431

'Ah, la peaceful melodies'

Hemma på lunch, men är måttligt road just nu. Har packat 600 av de 1500 påsarna med broschyrer jag ska packa till squaredansarna som kommer nästa vecka. Men precis innan jag skulle hem på lunch la jag märke till att jag missat det viktigaste pappret i alla påsar! Det pappret låg i en kartong, under en massa andra papper, så det var inte så lätt att veta..
Men jag får snällt ta och lägga i det i alla påsar.

Och imorse åt jag den stadigaste frukosten på länge. Fyra mackor med pålägg, ett glas juice och en skål med jordgubbskräm. Annars brukar jag äta två mackor utan pålägg och ett glas juice. Men jag tänkte att jag behövde lite extra energi idag! Så kom jag till praktiken, de hade personalmöte med smörgåstårta, eftersom det här är Åsas sista vecka, sen slutar hon.
Och jag som älskar smörgåstårta, jag fick i mig en liten bit, trots frukosten. Men jag ville ha en STOR bit ju :)

Annars är jag på ganska bra humör idag, fortfarande soligt och varmt!

image430
Bild, Varamon, igår.

'För om det finns prinsessor så måste jag bli en prins'

Har precis varit iväg och solat solarium för första gången på säkert tre år. Jag hatar solarier, men jag vill vara brun och fin till studenten:) Så jag får offra mig lite.

De två största anledningarna till att jag hatar solarier är:
1. Jag har enorm cellskräck. Hatar att ligga i de där rören..
2. Jag har sett Final Destination 3... Alla som har sett den förstår nog vad jag menar. Solariet får spratt, värmen höjs, locket går inte att öppna, blodet börjar koka..

Aja, nu är det Desperate housewives!


image429

'Open up your plans and damn you're free'

Det känns verkligen jättedumt att sitta inne nu när solen skiner som den gör. Kom hem från praktiken precis, men jag tror jag ska ge mig ut på en promenad. Är så attans trött i fötterna bara..
Men först; lite hallonkräm! Gottis.

image427
Riktig sommarbild! (Haha mina fötter ser mupp ut)

Just nu hoppas jag på det bästa inför sommaren, med fint väder, jobb och alltihop!

'I think about this all the time'

Hemma på lunch, ska ut och fotografera lite innan jag ska tillbaka till turistbyrån:) Efter det ska jag till stan en sväng, hämta den andra kameran som har vart på lagning. Vi har fotat sönder den haha.
Sen ikväll har jag tänkt att jag ska dra och sola. Behöver lite färg för att se lite vårpigg ut!

image426
Bild tagen igår!

'Listen to the music of the moment, come and dance with me'

image425
Har suttit och filurat på lite frågor till projektarbetet ett tag, plus att jag har läst lite i min bok. Helt okej måndagskvällssyssla. Fast det kanske var popcornen och chokladen som gjorde sitt.
Men nu ska jag sova, annars orkar jag inte upp imorgon. Det orkar jag nog inte ändå. Men jag måste upp, så godnatt&sovgott!

'All my life I've been wonder'

image424
Jag gillar mina söta örhängen, 49,50 på Ur&penn!
Nu ska jag iväg en sväng. Tjo.

'Nu är bitarna på plats, nu kan jag se ifrån mitt fönster'

Jag och mamma tog en glass i solen nere i hamnen när jag kom hem från skolan. Mysigt:)

Ska laga lite mat nu, har bara ätit frukost och glass idag. En chokladbit också. Inte bra. Sugen på kycklingsallad är jag. Tror inte vi har någon sallad hemma, men kyckling har vi däremot!

image420image422image421

'She's on your mind'

Nu ska jag dra mig mot bussen, det blir nog inte värst lång skoldag idag.
Hoppas alla får en fin dag:)

image419
Åh, vad jag längtar till Gotland! Vecka 32 åker vi...!

'We've been on the run, driving in the sun'

Uppe lite tidigare än nödvändigt, bussen går inte förrns 11.25. Men det kan vara skönt att slippa stressa som jag jämt gör annars. Dessutom blir jag piggare om jag vaknar av mig själv, än om jag sover en halvtimme till och väcks av väckarklockan.
Nu blir det frukost!
image417image418

'My heart melted to the ground'

Har varit iväg på söndagssvullarkväll med Emma och Frida. Pizza den här gången. Till det blev det en konstig thriller från 80-talet och Parlamentet hos Frida.
De hade en hel del att svallra om minsann. Typiskt att man ska banga en utekväll som blir rolig. Men jag hade bestämt mig för en vit helg!

image416
Såhär mysko såg himlen ut igårkväll. Kortet är taget ut genom fönstret, med en prydnadsängel vid sidan om :)

'Ser du nåt som liknar en tår, så är det isen som droppar, för nu är det vår'

Det blev nästan 100 bilder på en promenad som säkert inte tog mer än en halvtimme! Nu får vi bara hoppas att solen håller i sig hela våren och hela sommaren. Då blir jag glad:)

image412

image414

image415

'To her rhythm I'll go as groom, with grace, tonight'

image411
Råssnäsudden, förra söndagen.

Nu ska jag gå ut en sväng i solskenet igen. Kanske blir det en bild eller två?:)
Efter allt grått och trist som har hänt på sistonde så känns det lite bättre nu. Solen ger lyckorus!

'Vet du vad frihet är, så säg det nu'

image409

image410
Fredagens vårbilder!

Jag älskar att fotografera. Ju soligare, desto bättre! Och jag vet precis vad jag ska önska mig i studentpresent. En systemkamera såklart!
En vanlig digitalkamera är hur smidig som helst, visst, men jag vill kunna ta riktigt proffsiga bilder då och då. Därför vill jag ha en riktigt bra systemkamera :)

'At night you tell her that she's all you long for'

image408
Såhär vill jag gå klädd ljumma sommarkvällar:) Supersött!
Bild från asos.com.

'Burning burning with desire'

image407
Det blev många fina bilder förra söndagen!

'But still there are moments'

Detta smarriga ska jag äta nu. Kyckling, ris, sås, rödlök och feferoni! Mmm så gott:)
Sen måste jag städa och greja lite här.

image406

'Yes I do'

image405
Jag saknar Stockholm. Jag och mamma pratar lite om att åka dit snart. Det vore bra, mysigt såhär på våren!
Sen känner jag att jag borde åka och sola någon dag, känner mig så vinterblek. Plus att jag vill färga håret, och kanske toppa lite också? En liten vårrenovering liksom:)

'I know I've kept you waiting for too long'

image404
Gillar den här bilden. Tog den för en vecka sen.

Tussilago

image403
Känner att jag är riktigt duktig på att blogga idag. Antagligen mest för att det är söndag och söndagar är tråkiga. Men nu ska jag ut en liten sväng!
Tjo!

'När sommaren kommer, ska jag visa dig bättre dar'

Åh, nu vill jag ha sommar! Bada, sola, sitta på ett fik med en glass som smälter.. Sommaren är helt klart den bästa årstiden.
image402

'Vi ramlar runt på alla ställen som var öppna den natten'

Har kommit på nått jättekul att skriva på våran studentskylt som ska hänga i skolan! Ska höra med resten av klassen imorrn, så får vi se hur det blir. Studenten börjar verkligen närma sig nu, veckorna kommer gå fort nu i slutet. Fast som tur är har vi inte så mycket prov och sådant (än så länge) så just det känns inte så stressigt. Det som känns värre är allt det där med jobb och grejer!

'When all I needed was the truth'

image401
Bilder kan verkligen säga mer än tusen ord. Den här togs förrförra sommaren på Visingsö. Jag drömde att jag var på Visingsö inatt!

'Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren'

Solen skiner som bara den, det blir nog en fin dag idag:)
Ska ta en promenad lite senare och knäppa av några fina vårbilder!

image400

'Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still'

Uppe med tuppen. Vaknade och var inte ett dugg trött, typiskt, en söndag och man får sova hur länge som helst. Drömt en massa konstigt har jag gjort med. Men jag tror jag ska försöka somna om en stund i alla fall!

Katten ligger och sover jämter mig. Hon sover jämt på de mest underliga sätt. Hon breder ut sig, hon ligger gärna på saker som mobil och böcker som råkar ligga i sängen, hon drömmer, kanske jagar hon en råtta, vilket resulterar i att hon sprattlar och rör sig i sömnen. Men det roligaste är när hon har sovit klart och har tråkigt. Då hoppar hon på min mage så jag vaknar.
image399

'Ja, ring doktorn & skicka nån för jag har babylonsjukan'

Tittade på Babylonsjukan nyss på tv. Den är bara så himla bra! Den tilltalar mig på ett sätt jag inte kan förklara. Allt verkar så enkelt men samtidigt så svårt. Jag vill bara hoppa in i tv;n och leva i filmens värld.
Och att det är snygga skådespelare gör ju inte saken värre direkt;)

Har svullat på morötter och dipp, ölkorv och choklad! Men nu ska jag se en till film och krypa ner under täcket :)

image398
Denna bilden togs igår!

'Jag ger, du får, jag tar, precis som du'

Nu har vi haft dansuppvisning, det var kul, men det var över på två röda. Innan var det lite strul med personer som var borta och omkastning i schemat, fast det bästa är att inte hetsa upp sig. Och allt löste sig ju tillslut.

Blev dessvärre inget pizzaätande efter, får se hur det blir kväll.

image397
Haha ingen gör samma rörelse på den här bilden, jag undrar verkligen hur dansen såg ut. Men vi är ju faktiskt nybörjare;)

'So you say I need to consider this'

Tittar litegrann på Erin Brockovich, man fastnar lätt när man väl börjat titta. Bra är den.

Imorgon är det dansuppvisning, och jag är faktiskt inte nervös alls. Ska bara bli kul. Synd bara att man blir snuvad på sovmorgonen;) Men jag får sova länge på söndag istället. Sen väntar ännu en vecka med skola och praktik. Fast veckorna har gått rätt fort den senaste tiden. Snart är det dax för studenten! Och sen är det ut i arbetslivet som gäller..

image396
Åkte dubbeldäckaren hem idag igen, tog några bilder!

'Understand me, as of lately I've learned a thing or two'

Jag var nära på att bryta ihop förut i skolan när jag skulle skriva ut arbetet jag slitit med hela kvällen igår. Det gick nämligen inte att öppna dokumentet! Så jag fick snällt sitta kvar i skolan och skriva om alltihop. Då var jag inte glad kan jag lova.
Men det gick över när jag lämnat in arbetet och kom ut i solen. På med solglajjorna och av med jeansjackan!

image394

Fredag!

Nu ska jag bege mig mot bussen och skolan. Får se om jag kan göra lite nytta sen när jag kommer hem också, måste fixa ett par grejer.
 
Slänger in ett kort jag tog förra fredagen, igen :)
image395

Godnatt&sovgott

Pluggat hela kvällen, duktig tjej! Är egentligen inte klar med all spanska, men det löser sig. Nu är jag så trött att jag nästan skriver i sömnen.
Lite lite sovmorgon imorrn, ska gå upp vid halv 10. Sen efter skolan blir det en snabb sväng på stan tror jag.

Var ute och promenerade lite förut, vilket resulterade i ett par fina bilder! Här kommer en:
image391

'I think about you all the time'

Det har varit en jobbig vecka, känslomässigt. Jag känner det nu. Jag är inte mig själv riktigt, mår inte så bra. Mycket dåligt som har hänt andra människor, som påverkar.

Och för en gångs skull känns det skönt att det inte blir något festande imorgon, har nämligen blivit lite för mycket av den varan på sistonde. Jag ska bara ta det lugnt imorrnkväll.

Det är alla fall härligt att våren har börjat komma på allvar nu. Knopparna gror på träd och buskar :)

image390

Solen skiner idag

Ett snabbt inlägg såhär på lunchen. Har ätit kyckling och ris! På turistbyrån har jag packat broschyrer så att händerna nästan gått sönder. Men det är inte allt för illa, jag har mp3n så jag klarar mig. Ska fixa med lite annat nu efter lunch och sen fortsätta att packa lite sen.

Men jag har världens värk i nacken efter att ha burit alla kartonger igår. Kan knappt vrida på huvudet. Och så är det ganska kallt ute, men ändå soligt!

image389
Härlig bild från våren 2006

'Today, and many more will come'

Jag har precis börjat, och är snart klar, med ett arbete som ska in på fredag. Skönt! Sen har jag bara lite spanskaläxa att göra, men det fixar jag imorrn.
Idag har vi kånkat kartonger med broschyrer igen. De väger en hel del de där lådorna. Säkert blivit jättestark;)
Och imorgon börjar mitt påspackande, 1500-2000 påsar med broschyrer ska packas. Men jag får sovmorgon till 10! Plus en hel del beröm som de öser över mig hela tiden, det är kul:D

Nu ska jag dricka lite varm choklad, läsa bok och sussa!

image388
Bild från i somras

Vårväder

Ska läsa lite i min bok nu och sedan sova. Känner att jag borde sova ut ordentligt. Men måste upp i morrnbitti som vanligt.

Riktigt vårväder är det äntligen alla fall, hoppas nu bara att det håller i sig till sommaren!

image387
Ännu en bild från i söndags.

'Yes I am'

Ska plocka iordning lite på mitt rum nu, har det varit jordbävning här? Man kan nästan tro det. Sen är det Desperate houseviwes, äntligen, två avsnitt dessutom!

Just nu är jag helförälskad i Sophie Zelmanis låt Yes I am. Väldigt lik Miss Li-soundet. Mycket fint.

Somnar nog tidigt ikväll, var mycket på praktiken och ett dåligt besked till på köpet. Nästan som igår, fast ännu värre. Bara elände i den här världen.

Tvåtusen

Hemma på lunch, är supertrött. Tänk om man fick krypa ner i sängen en stund.. Men nu ska jag tillbaka till turistbyrån igen. Mina händer är helt förstörda av alla kartonger och broschyrer jag har plockat med nu på förmiddagen. Nu ska jag fixa lite med scheman och sen börja packa de 2000 välkomstpåsarna med massa olika broschyrer till Square dansarna som kommer första maj..

image386

'I am tierd, yes I am'

Var ungefär 20 minuter i skolan idag. Plus att det spöregnade hela dagen i Linköping, medans det var strålande sol i Motala, 5 mil där ifrån.. Vädret kan spela spratt ibland.

Åkte dubbeldäckaren hem idag. Första gången och visst kändes det som om man skulle åka in i stolpar och trafikljus. Sen drog Emma och jag hem till mig och lagade pommes med bearnaisesås och satt mest och skrattade åt varandra.


image385
Vårbild från gårdagens promenad.

Punka

Jag och Emma var hurtiga och tog en promenad förut. Hade kamerorna med, så det blev en hel del fina bilder!
Men jag hade lite punka på cykeln som blev värre och värre och till slut var hela slangen utanför däcket. Hoppsan.


Och vi bröt inte söndags-svull-traditionen idag heller, är precis hemkommen från McDonalds där jag, Emma och Frida satt och tjattra. Det är så det ska va:)

Söt

Det vart en helkväll hos Emma igår, i över tre timmar satt vi framför tv-spelet! Fast vi spenderade säkert halva tiden till att försöka få igång skiten. Och Emma klagade på min hockeypuck som jag behöver för att spelet ska funka;)

Sitter och kollar igenom gamla bilder och filmer i datorn nu, hur skoj som helst :D
Titta bara på den här sötnosen!
image382


Nu ska jag snart börja leta efter några telefonnummer, ska ringa runt lite imorrn är det tänkt..
Det bara SKA funka!


Sommarmat

Idag har mamma och jag ätit lax med potatis och gräddfil. Riktig sommarmat! Men nu är jag hungrig igen, så jag ska ta mig nått att äta, kanske lite våfflor?:D Sen ska jag köpa chips och dipp på ica och dra hem till Emma.

image381

'Bakom Västerbron går solen ner i rött'

Kvällen igår var superskoj! Satt hemma hos Frida med henne Emma och Adeline och spelade lite ölspel och grejer. Mycket trevligt. Sedan kom även Hanna, men den stackarn fick inte vara där många minuter förrns vi skulle gå till Harrys;)
Där var det ganska lugnt hela kvällen. Inte så mycket folk och fylla, så det var skönt.

Nu har vi vart och dansat igen, sista gången innan uppvisningen. Det kommer bli kul. Men inget festande på fredag, måste vara på topp och då funkar det inte att vara bakis:)

Ska sova lite nu, är så seg. Och sen, om det inte blir ändrade planer, så ska jag ta med mig mitt tv-spel och åka hem till Emma och så ska vi spela:) Får se om Frida är på också!

'..ska hela ens gäng, ut på en sväng, och sätta sprätt på varje peng'

Ja vi får väl se om vi blir kungar i baren ikväll, eller drottningar åtminstonde. Emma hämtar mig nu så ska vi till Frida på förfest:) Tjo!

Hurra! Äntligen fredag!

image380

En rolig syn jag fick i morse! Och det stämmer bra, det är äntligen fredag. Men denna veckan har gått rätt fort ändå.
Tog mig en svängis på stan i Linköping på håltimmen, vilket resulterade i en banan och en munk med choklad på, fy mig, det var inte vidare nyttig lunch. Eller jo, bananen var väl nyttig, men man måste äta lagad mat. Så det ska jag göra nu. Men först ut till Ica och handla lite.
(Och kameran tar som sagt rödaktiga bilder, jag måste lämna in den igen. Fronten på bussen är VIT, inte svagt rosa..)

Frukost

Puh, sitter här och försöker få i mig frukost. klockan är 06.00 och jag gillar inte att äta såhär tidigt. Men frukost är viktigt om man ska orka med dagen, så jag får snällt trycka i mig ett par mackor ändå.

Går i skolan till kl 13 idag, sen ska jag lämna in kameran igen, bilderna blir rödaktiga inomhus och ser alltså för roliga ut. Hoppas att det inte tar fem veckor, som sist vi lämnade in den..

Nu ska jag göra iordning mig, ciao!

Hell

Jag är precis klar med en spanskaöversättning som ska lämnas in imorgon och jag känner mig hur duktig som helst! Spanska är ett intressant språk och det är synd att jag är så trött på skolan, för jag pluggar inte så mycket spanska som jag borde. Men ett godkänt ska jag minsann skrapa ihop och sen får vi se hur det går om man någon gång skulle komma till Spanien och behöva prata språket;)

Nu ska jag ta några mackor med Créme Bonjour; HELL - Tomat och chili. Stark och god!
Sedan läsa ett kapitel i min bok och så sova, upp 20 över 5 imorrnbitti och åka till skolan.

image379
Mmmm me like! Visby i somras.

Polkaprickar

Det här armbandet är så sött, det påminner mig om Gränna och polkagrisar. Hoppas på att det blir en tripp dit snart! Förr åkte vi dit varenda midsommar. Mysigt.
image377


Och jag skulle icke tacka nej till att gå klädd såhär i vår. Är på jakt efter ett par liknande brallor. Mycket fint!
image378


Båda bilderna och såklart även kläderna kommer från asos.com.

'Love, angel, music, baby'

Slutade vid två idag, skönt! Har gått en sväng på stan med mamma, vi hämtade kameran som har vart på lagning. Så nu funkar den finfint igen, vilken skillnad!

Bror min åker iväg idag. Han ska tjänstgöra i Kosovo, hoppas det går bra:) Synd bara att han troligtvis inte är hemma på min student.

Nu ska jag laga lite mat. Eller jag tror det får bli våfflor idag igen!

 

image376
Bild mamma tog i Miami med trasig kamera..

Otursdag igen?

En köttabit och potatis blev lunchen idag, ska snart tillbaka till praktiken igen.
Men jag får ta mammas gamla skraltiga cykel dit, fick nämligen punka på min imorse. Så det blir att fixa det sen. Och så strulade kopiatorn, papprena bara fastnade hela tiden. Jag har väl en sån där otursdag idag igen.
Men nu ska jag äta lite vindruvor och sedan åka!

Mina hemligheter

Sitter och äter popcorn och funderar på att krypa ner i sängen och läsa 'Mina hemligheter'. En bok jag fick av Emma när jag fyllde! Den är hur rolig som helst och väldigt pinsam. Huvudpersonen gör bort sig gång på gång. Det är en sån där bok som är svår att lägga ifrån sig.
Och eftersom Greys anatomy uteblir idag pga ishockey och för att jag har vart duktig de senaste dagarna och lagt mig tidigt så låter det som en bra ide!
Godnatt!

'Tala tydligt om du vet nånting, om du vet vad du vill ha'

Har precis smällt i mig våfflor med massa sylt. Mums i magen!
"Jobbade över" lite på praktiken för att hinna med lite grejer, plus att jag får gå tidigare imorgon. Har massa egna projekt och grejer på gång nu, känns bra att inte behöva springa och fråga "arbetskamraterna" om vad jag ska göra hela tiden.

Jättetrött nu, men om jag går och lägger mig kan jag istället inte somna ikväll.. Så jag får ta och hitta på något. Städa lite och sen kanske spela lite Nintendo:)

image375
Födelsedagsros:)

Snabbinlägg

Hemma nu en snabbis på lunch, ska tillbaka till turistbyrån straxt. Då ska jag fixa med lite utskick.
Jag sov 9 timmar inatt, men jag blir inte piggare på morgonen för det. Lika förbannat snoozar jag i 40 min innan jag kan dra mig ur den varma sköna sängen. Plus att katten ligger kvar och myser i sängen medans jag stressar runt.
Oj, nu blir jag lite stressad här, hejs!


Dagens matintag

Nu ska jag sova, klockan är inte mycket, men jag behöver sömn!
Har ätit mat för säkert tre personer på mindre än en timma. Superhungrig var jag. En halv gurka och en morot med paprikadipp, två chokladbitar (såna där lyxiga, som man mår illa av om man äter för många), en stor portion makaroner med korv och två ostmackor! Så nu är jag mätt i magen. Precis som på lunchen. Då blev det potatismos och korv (mycket korvätande idag!) och fyra våfflor med sylt till efterrätt:)

Och så var bror var här förut och fixade med datorn, det var bra:) Även han fastnade en stund framför Nintendot. Det är riktigt bra minnen det!

Drömbikinin!

Vilken jobbig natt, sov tio timmar men var ändå inte utsövd. Beror nog på att jag fortfarande inte är frisk, + att jag drömde ovanligt många mardrömmar. Hu!
Ont i ryggen och benet när jag vaknade, man kan ju undra om jag gick i sömnen och var med i slagsmål?


Men nu till något bättre: Jag fick syn på mammas Amelia och blev störtkär i bikinin! Visst är den väl hur söt som helst?
Ett litet minus bara; den går loss på 800kr...
image374

Min badrumspose

image371

Suddig bild, men jag hade min nya blommiga skjorta idag:)
(Och jag vet att min badrums-pose ser kul ut, men bilderna blir bäst där) Är så dålig på att stå och posa framför självutlösaren.. ;)

Det har varit en bra dag idag, skönt att komma upp i ottan och göra lite nytta för en själv. Näst sista Engelska B lektionen idag med, jag är överlycklig!

Nu ska jag dippa med morötter och gurka, titta på Simpsons och sedan tar jag nog en runda på Nintendot igen!

Super Mario=Nostalgi

Hittade det gamla hederliga tvspelet Nintendo igår! Det är halvt trasigt, men om man bankar lite på den hoppar det igång ibland;) Nu har det funkat ett bra tag, så jag har spelat av mig lite. Det är knasigt hur alla genvägar och andra trix fortfarande sitter efter alla år!
Jag tror jag får bjuda in till tvspelskväll snart:D

image368

image369

image370

Festlig fredag, svullig lördag

Helseg har jag varit idag, kom hem vid 3 i natt efter en utekväll i Linköping. Men det blev väl kanske bara lite halvlyckat. Bäst var förfesten och bussresan in!

Har dansat idag i alla fall, uppvisning om två veckor! Nu sitter det hyfsat bra, så det är bara att nöta nu. Snyggt kommer det nog att se ut.

Nu blir det Mc Donalds med Emma och Frida. Svull med andra ord!

image365

image367

image366

Otursdag

Det blev ett linne på Gina Tricot, supersött! Och Emma vann i deras utlottning igen, tur den där ungen har.
Nu ska jag sova, hann inte färga håret. Blir nog imorgon.

Jobbig dag annars. Det har varit bergochdalbana den här veckan. I tisdags var allt på topp, hur bra som helst, igår förstördes allt och idag vart det ännu mer otur. Jag pajade växelspaken i storasysters bil.
Hur lyckades jag med det? Som tur var löste sig allt tillslut och på bilverkstan sa de att det inte var mitt fel. Puh!
Men man kan ju undra hur mycket otur en människa kan ha?

VIP

Lunch nu, är hemma och har precis ätit. Ska till turistbyrån nu på eftermiddagen, har vart lite på kommunhuset och hjälpt till idag & igår och det har varit roligt. Kan vara lite långtråkigt ibland på turistbyrån när det inte finns så mycket att göra.

Senare är det vip-kväll på Gina Tricot som gäller, man kan ju hoppas på att det är lite roliga erbjudanden. Sist vann Emma ett presentkort på 500kr! (Som hon delade med mig, sötnosen)

Kanske blir att slänga i lite brun hårfärg sen med, just nu känns håret så tråkigt och livlöst.

image364

Ja, jag gillar blommönster

Det blev lite tröstshopping idag med Emma.
Eller jag köpte bara en sommrig skjorta (rea), men mamma hade köpt örhängen och klocka till mig när jag kom hem! Hon tyckte lite synd om mig och jag blev faktiskt gladare.
Plus att jag och Emma pratade endel, och det löser sig säkert. Vi åt en bit på stan med, jag tog kycklingbaugette och Emma club sandwich :)

image359



image360

image361

'Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp'

Det är jobbigt att gå från en superduperdag till en skitdag. Så är det just nu. Jävla skit säger jag bara, jävla skit.

Men just nu känner jag bara att man får inte deppa ihop. Man måste ta nya tag, försöka igen! Allt var för bra för att vara sant redan från början. Man ska inte ta ut något i förskott.

Det kanske finns en mening med allt ändå, även fast det inte känns så nu?

image358
Havsvatten, sommaren 2007

'Här lever lyckan, lever livet, det är vår för Hjärter Dam'

Winnerbäcklåttext till rubrik, som vanligt. Och just idag passar den bättre än någonsin! Lyckan lever, jag lever livet och det är vår! Ja, som man kan se i inlägget under så har det hänt en hel del idag. Jag är glad, glad, glad! Just nu är det verkligen hur bra som helst! Alldeles snart är allt färdigt inför sommaren + Gotland. Jag är hemlig än så länge..

Igår; Skönt att äntligen kunna ha jeansjacka, nu är våren här!

image356


Idag; Praktik, och det innebär kommunskjorta.

image357

En snabb sammanfattning av dagen!

Oj oj, har haft mycket att göra idag! Praktik som gick bra, hade lite enformig uppgift bara. Lite längre lunch fick jag så jag skulle hinna med endel. Sen tillbaka till turistbyrån, hem igen och ringa, möta upp Emma på stan. Vi skulle till arbetsförmedlingen, men de hade stängt. Så vi tog en fika istället. Storasyster kom och mötte oss och JAG körde hem Emma. Sen var vi ute och körde lite! Och nu ska jag cykla iväg till Emma, så ska vi fixa lite.
Hejs!

RSS 2.0