CHRISTMAS FEELING!

Idag har jag bara sysslat med julförberedelser! Köpt de sista julklapparna, slagit in alla julklappar, klätt granen och bakat massa julegott!
Mina första cupcakes blev faktiskt till idag! De vart så söta! :)






'And I'm starting to lose control'

Nu ska jag sova, är supertrött. Ändå sov jag till 13.00 idag... Men fy vilken natt det var på jobbet. Folk var högljudda och ganska så otrevliga. Men det är väl smällar man får ta. Roligt var det ändå!
Och i Stockholm hittade jag inte en enda julklapp! Istället blev det lite grejer till mig;)

Provar sötaste paljettmössan! Tyvärr var den inte gjord för min plånbok..


Tomten säger hej!

'Don't waste your time on me, you're already the voice inside my head'

Klockan börjar närma sig nio och då ska jag vara på jobbet. Känns väl lite sådär med tanke på att det inte blir så mycket sömn det närmaste dygnet. Men jag längtar till imorgon, då blir det Stockholm för hela slanten!

Bild tagen av mig i förrgår

'Here she comes like a brand new day'

Nu är det bara en vecka kvar till julafton! December går alltid jättefort tycker jag. Men det ska bli mysigt med jul:)
Nu ska jag snart börja göra mig iordning för personalfesten som är ikväll.

Och ett STORT GRATTIS till Emma som tog körkort idag! <3


'You're always my second choice'

Har jobbat ett par timmar idag, trivs så jäkla bra:) Imorgon blir det personalfest, det ska bli intressant minsann! Sen jobbar jag på torsdag eftermiddag, och fredag- och lördagnatt. OCH julaftonskvällen och natten;) Göttgöttgött!

Dessutom ska jag till Stockholm på lördag. Vi får väl se hur det går.. Jobba fredag 21-05, hoppa på bussen 06.30. Sova på bussen ett par timmar, julshoppa i Stockholm, ta bussen hem 17.00, sova lite, hemma i stan vid 20.30 och jobba 22-05;)
Är man bara envis så går det.

Nu ska jag kika lite på Titanic som går på trean. Det var min favoritfilm när jag var mindre.


Lite sommar, sol och bruna ben skulle inte vara helt fel...

'Cause he's taken you for granted'

Idag har jag vart på stan och sökt lite jobb. Ska till arbetsförmedlingen imorrn förmiddag. Har dessutom ett häfte med frågor och grejer som jag måste skriva i. Puh!

Funderar också på om jag kanske skulle ta och slinga håret litegrann? Vill ha den hårfärgen som jag har här på bilden..

Färgade linser

Tänkte bara ta och tipsa om att på fargadelinser.com får man nu ett par färgade linser helt gratis om man bloggar! Jag vill nog ha ett par blå, det är fint:)

'Thanks for making me a fighter'

Dagen har sett ut ungefär som igår, skjutsade lillasyster, åkte till låssasmormor och åt frukost. Förutom allt som fanns på frukostbordet igår så fanns idag även pannkakor med jordgubbssylt och hennes hemmagjorda morots- och rabarbersylt. Låter märkligt, men det är jättegott på pannkakor! Biffar och prinskorv fanns också till frukosten;) Mätt fortfarande.
Sen har jag sovit. Jobbar 21-05, känns väl inte sådär jättepepp just nu. Men imorrn blir det tjejkväll, något att se fram emot!
Bakat pepparkakor har jag gjort också. Och ätit alldeles för mycket pepparkaksdeg.


'I feel the adrenaline moving through my veins'

Vad lång dagen blir när man går upp tidigt! Klockan är ju bara tre. Skjutsade lillasyster till hennes praktik kvart i 8, sen åkte jag till låssasmormor och åt frukost. Och vilken frukost sedan! Värsta hotellfrukosten. Mackor, varm choklad, kokta ägg, stekta ägg, yoghurt, gurka, stekt korv&stekt potatis, apelsinjuice... Är fortfarande mätt!



Mamma och jag lekte lite med gosedjuren på IKEA häromdagen!:)

'All my life I've been fall, fall, falling apart'

Var ett tag sedan jag skrev nu, och det har väl hänt en del sen sist. Jag har vart på anställningsintervju, jag har fått jobbet, jag har börjat jobba och jag har slutat jobba. Jobbade en dag, sen var det nejtack för min del. Jobbet var inte alls vad de hade förklarat för mig. Långt där i från.
Men jag deppar inte för det, har ju i alla fall fått helgjobb på Med eller utan!


'Break my heart, I expect you to'

Det känns som att allt går riktigt bra just nu. För jäkla bra faktiskt. Ska på ännu en arbetsintervju imorgon i Linköping. Heltidsjobb. Hoppas verkligen på det!
Annars har en bra låt fastnat i mitt huvud. En av Britneys nya låtar faktiskt. Unusual you.


En liten del av förra årets julklappshög;)

Första December

Bara 24 dagar kvar till julafton! Längtar massor massor!
Det gick kanon att jobba idag, det var så jäkla kul! Dessutom gick det mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Ska bli skönt att komma igång och jobba lite, även fast det bara är timmar lite då och då.


NK;s jultomte förra året!

RSS 2.0