Nu är jag snart hemma i Sverige igen!

Har inte haft tid att blogga riktigt, har gjort MASSOR med mamma här i Oslo. I måndags, min sista arbetsdag, bjöds det på äppelpaj med vaniljsås för att fira av mig, gulligt! Kommer sakna alla på jobbet som bara den. Men jag har lovat att komma tillbaka och hälsa på.

Imorgon eftermiddag är jag hemma i Motala igen! Känns riktigt konstigt måste jag säga. Oslo har ju liksom blivit vardag för mig. Men det ska bli helt underbart att få komma hem igen.
Nu ska jag packa det sista, tåget går väldigt tidigt i morrnbitti!
PUSS

Mamma hälsar på!

Blä, blä, blä, blä! Det är vad jag har att säga om dagen. Har vart fullt upp på jobbet. Jobbat konstant från 9 till 5, och det tar på krafterna vill jag lova. Som tur är så jobbar jag imorgon också, sen slutar jag!! Dessutom står mamma på stationen och väntar på mig efter jobbet imorgon, å vad jag längtar! Då får vi två och en halv dag här i Oslo, sen åker vi HEM!

Det har varit jättevarmt och soligt här i fem dagar. Och i fem hela dagar har jag jobbat, två av dem har jag till och med jobbat dubbelpass. Alltså har jag vart sammanlagt ca 5 timmar i solen de senaste dagarna, och ändå fått skapligt med färg!

31 grader i skuggan såhär på kvällen

Åh, den där massagen, den var inte dum den! Fick rygg, axlar och huvud masserat i en halvtimma gratis under arbetstid, vad mer kan man begära?

Förresten så vaknade jag med ett ryck i morse. Satte mig upp och for efter mobilen. Vad tusan är klockan?? Har jag försovit mig? 06.47 var hon. 06.50 skulle jag gå upp. Men jag insåg att jag hade glömt att sätta alarmet! Ganska smidigt med inbyggd väckarklocka, men frågan är om man vågar lita på att det alltid fungerar haha.

Galet varmt är det också. Och mycket jobb. Men idag har jag bara jobbat ett pass, skönt. Jobbar imorgon och på måndag, och sen slutar jag. Kommer faktiskt sakna alla söta arbetskamrater!

Mat och massage, me like!

Puh, somnade direkt igår efter jobbet på kvällsbuffen. Var nära på att äta ihjäl mig haha! Våfflor i stora lass åt jag, med massa bringebærsyltetøy. (Hallonsylt) Det var länge sen.
Idag har jag jobbat från 8 till 14. Ska tillbaka nu och jobba på kvällsbuffen igen från 16-20! Det bästa med det är att man får äta obegränsat haha.

Och så längtar jag tills imorgon. Jobbar halv 9 till 16, men mitt under arbetstid ska jag få massage! LYX!
Nu måste jag kila! PUSS

Förälskelse

Har inte så mycket att skriva mer än att det gick kanon att jobba två pass i rad. Lite trött är jag nu, men jag börjar inte förrns 16 imorrn, så jag får sova länge!
Tänkte också visa något som skrek efter att få följa med hem till min garderob, från Indiska. Det var rea, 129kr och jag bestämde mig att jag inte fick köpa den. Måste ju spara det lilla som jag har. Men då fick jag syn på en skylt. Halva priset på alla reavaror. Då fick jag tag på tygtrasan fort som attan och rusade till kassan.



Visst är den väl underbar? Jag är redan störtförälskad!
Ser ni att jag fått lite färg på kinderna idag också? Trots mina 9 timmar på jobbet så har jag fått lite sol på nosen. Imorrn blir det mer, ska bli jättefint väder och det passar perfekt eftersom jag jobbar kväll!

Knappt en vecka kvar..

Haft en heltrevlig kväll med mormor och Christer! Vi gick en liten promenad genom stan och sen ner mot hamnen. Tyvärr hade de hamnat på fel hotell, men jag visade dem vart jag jobbar. Vi satte oss och åt på en fin restaurang vid Aker brygge. Jag åt kyckling, vad längesen det var jag åt kyckling! Gott som bara den var det!

Hotellet de bodde på var extremt mycket lyxigare än mitt! Receptionsdisken var säkert över 10 meter lång! De hade jättefina glashissar och till och med rulltrappa! Samma kedja som mitt hotell, men en helt annan klass.

Mamma var gullig och hade packat en väska med en massa gott till mig som hon skickat med. Snaskar på lite godis nu hihi.


Har grämt mig lite över att jag hittills vart ledig hälften av tiden som jag har vart här. Har helt enkelt inte funnits så mycket jobb. Men min sista vecka nu ser ut att bli en helvetesvecka..
Jobbade då igår och var ledig idag. Ska jobba imorgon, först från 8 till 15 sen från 16 till 20. Skulle vart ledig på torsdag, men jobbar då också, från 16 till 20. Jobbar sedan fredag, lördag, söndag och måndag från 8 till 17! Men men, nu kör jag gärnet sista tiden!

'Jag ska aldrig önska mig nån annans dans'


Sitter och lyssnar på den här godbiten. Visst var han läcker back in the days? ;)
Tänker lite på gamla tider, lite nostalgi såhär på kvällskvisten.
Annars känns allt helt okej för tillfället, hemlängtan har lagt sig lite. Kanske pågrund av att jag väntar besök imorgon och för att det faktiskt bara är 10 dagar kvar tills jag kommer hem!

'Skjut ingen imorgon, du kan skjuta idag'

Har börjat packa min resväska. Även fast jag inte åker hem förrns den sista juli. Haha. nejvars. Eller jo, jag har packat väskan alltså. Men inte för att jag ska åka hem än, utan för att väskan ska åka hem. Min mormor och hennes man kommer på besök imorgon! Så de ska ta med lite grejer som jag inte behöver. Och det är ganska mycket det. Hela resväskan är full. Men det ska bli skönt att slippa släpa på det på tåget hem.

För övrigt så ska de bo på hotellet jag jobbar på! Det är lite kul, de ska få se hur fint det är!
När jag tog fram resväskan förut, som jag så noga trökat in bakom "garderoben", så hittade jag min sjal i den! Jag trodde jag hade glömt den hemma, alternativt tappat den på tåget! Haha, men nu har den kommit till rätta alla fall.

Förresten drömde jag en så sjuk dröm inatt! Den var så otäckt sjuk att jag inte ens tänker försöka att få ner den med ord här. Men jag somnade om och drömde bättre drömmar. Kommer ihåg att jag drömde fyra olika drömmar och i varje dröm var några släktingar med, och när jag räknar ihop alla ifrån alla drömmarna så tror jag nog jag fick med hela släkt-bunten! Inte dåligt!

Ja just det, dagens svenska ord på norska radion är: surströmming!
Det är tydligen något norrmännen roar sig med. De intervjuar en svensk som får förklara ett ord som inte är det samma på norska.

Det lät ungefär såhär:
Svensken: Surströmming.
Norsken: Sorstromming?
Svensken: Sur-strömming. Det är en fisk som har jäst. Du vet jäst. Som man har i deg. Och så jäser degen! Så gör man, fast med fisken. Och den luktar jätteiiiilla. Ska man öppna en burk bör man göra det ute, annars får man vädra huset i tre dagar. Personligen så tycker jag inte det är så värst gott.
Norsken: Eh, hva er det for noe altså?
Svensken: Fisk!

Rainy

Inte gjort mycket nytta alls idag. Sov länge och det har regnat hela dagen. Men i morgonbitti är det upp och hoppa, jobb som gäller.
 
Har beställt lite kort som mamma kan hämta hemma på Expert. Då passade jag på att skicka med denna bilden från asos och se om min låssasmormor kan knåpa ihop en välkommen-hem-present. ;)

En liten änglakatt?

Åååh, kolla in katten med vingar!  Så himla söt, men ack så märkligt!

Kolla in klippet på Expressen.se!

"Hemma på min gata i staaan..."

Uppdaterar mig litegrann då och då på Motala tidnings hemsida. Måste ju hålla koll på vad som händer där hemma. Och precis nu möts jag av denna artikel:

Äggkastning på Prinsgatan
MOTALA. Strax efter midnatt fick en kvinna på Prinsgatan en obehaglig överraskning. Någon kastade då två ägg på hennes fönster. Kvinnan kunde dock inte se någon utanför när hon tittade ut.


Någon som har roat sig lite och jag är så nyfiken på vilket fönster det kan ha varit. Inte mammas hoppas jag.

Annars så har det varit en riktigt dålig dag på jobbet.. Men 30kr i dricks i alla fall, det är ju ändå något. Dricksen brukar ju ligga på en sisådär noll kr per dag, så jag ska minsann inte klaga. Men jag var ruskigt trött och smet faktiskt ifrån en halvtimma tidigare!

Och ikväll har jag hittat ett nytt beroende. Tradera. Jag har budat på så galet mycket grejer att jag hoppas att jag inte kammar hem en fjärdedel av sakerna ens! Hu, men det är ju så roligt. Lite armband hit och lite klänningar dit liksom.

'VI SKA ÅT SAMMA HÅLL'

Internet har krånglat och strulat i flera dagar, men det verkar funka nu. Tårarna har svårt att hålla sig borta ikväll. Jag är visst ingen hårding. Jag vill hem nu, nu, nu. Inte om två veckor. NU. Blä, det känns skit att vara här ensam.

Jobbar imorgon, ledig söndag, jobbar måndag, ledig tisdag, onsdag och torsdag, jobbar fredag, lördag och söndag. Tycker att jag är ledig lite väl mycket, men det finns inte så mycket jobb just nu. Ana sliter för att var och en ska få så mycket jobb som möjligt.

Har vart inne lite på winnerback.se i alla fall. Det gör ju att man blir på lite bättre humör. Den 23 augusti står vi där i Linköping igen, Emma och jag, och väntar på mannen med de gyllene texterna.
Den här bilden snodde jag från hemsidan. Fansbussen! Kanske Sveriges snyggaste buss?


Förresten så hittade jag något som jag bara måste beställa! Den coolaste wounderbaumen ever ;) Bara bilen som fattas då..

'In front of your eyes I'm invisible'





Såhär har jag gått klädd idag. Gillar armbanden!
Salladen blev god och kvällen har jag spenderat med datorn i sängen, lyssnandes på Shakira!

'Lord, I'm 500 miles away from home'

Vaknade till världens solsken idag! Gjorde iordning mig lite snabbt och skuttade upp till terrassen och la mig. Låg i kanske... 2 min? Då var jag så iskall att jag nästan hackade tänder, så jag fick snällt gå in igen om jag inte ville bli sjuk. Det blåste iskalla havsvindar. Solen låg på, men det hjälpte inte.
Så jag har tagit en långpromenad, kom precis in. Köpte lite mat. Tänkte bygga ihop något av detta:

'It will never last'

Jobbat i två dagar, ledig i tre dagar. Hihi. Om inte Ana ringer och vill att jag jobbar. Då gör jag ju det. Skulle ha vart ledig idag, men vet att chefen kan ringa mig ifall det skulle behövas. Har dock bara hänt en gång tidigare.
Men på något sätt kände jag på mig att hon skulle ringa idag.. Vaknade vid 7, tittade på klockan och tänkte "Nej, hon ringer nog inte." Somnade om, drömde att jag sa till mamma att jag bara skulle jobba ifall Ana ringde, och precis då vaknar jag av att telefonen ringde! Ana ville att jag skulle jobba.
Vadå sjätte sinne?

Men nu ska jag snart krypa till kojs. Förresten så kommer nog mamma på besök snart! Å, jag skulle faktiskt behöva lite sällskap just nu. På torsdag är det två veckor tills jag åker hem!

'If this is all you have to offer'

Helt okej dag på jobbet och jag var till och med pigg imorse när jag gick upp. Dessvärre är jag inte lika pigg nu. Har tittat på massa avsnitt av Mysteriet på Greveholm, världens bästa julkalender. Tänk att det är 12 år sedan den visades på tv ?!

Tänkte ta och visa en bild på kylskåpet haha. Den utdragna lådan längst ner till höger, det är mina grejer. Resten tillhör en av de andra tjejerna. Tror jag ska handla lite mat imorgon va?

Jag idag!

Älskar min jeansjacka! Den hade jag när jag var liten;) Det är därför den är sådär perfekt kort i ärmarna och midjan. Kanonbra. Klänningen gillar jag också. Den har min mamma sytt! På tal om mamma, så tror jag hon har något lurt i kikaren. Hon har skrivit hemlighetsfulla sms. Imorrn ska jag få reda på en överraskning hihi!
Förresten så är jag kompis med mitt hår idag. Fast det behöver ändå finslipas lite, och så kanske klippa lugg?




Hej oväder



Detta är vad som syns på mitt skrivbord för tillfället. Tur att jag är inne med andra ord. Fast jag undrar i vilken del av Oslo som det blixtrar, eftersom utanför mitt fönster är det fortfarande strålande sol! Men det kommer väl..

'In your dreams'

Vädret är lite halvbra idag, soligt, men då och då kommer ett och annat moln. Tänkte ändå att jag skulle gå upp på terrassen och försöka få lite färg.
Sen tänkte jag ta en tripp på stan, se om det finns något skoj att kika på. Imorgon är det jobb som gäller igen.


Urspårning

Sov länge idag, det behövde jag! Dessutom är det inte kanonväder idag, så man får inte dåligt samvete. Vid 20 över 11 skuttade jag upp och var hungrig som en varg. Dessvärre hade jag inte mycket till frukost, så jag tänkte ge mig ut på jakt efter något gott att äta.

Kom runt hörnet här på gatan och fick syn på polis- och brandbilar med blåljusen på. Det var en spårvagn som spårat ur! Läskigt! Läs mer här.

Och som den tönt jag är kunde jag inte låta bli att ta ett kort;)

Efter en liten omväg på grund av avspärrningen så kom jag ändå till en mataffär, och köpte mig lite fredagsgott.

'Some day soon'

Det har varit jättefint väder idag! Solat och promenerat har jag gjort. Inte spenderat ett öre, duktigt va?
Skuttade upp på takterrassen vid halv 11 och låg där ett par timmar i solen. Lite tidningar och en bok hade jag att roa mig med. Sedan blev det promenad, såg på min karta att det fanns en medeltidspark, så jag vart nyfiken. När jag väl kom dit insåg jag att det inte var speciellt mycket att se. Några stenar som tydligen varit ett slott och.. inget mer.


Den här synen fick jag när jag gick till jobbet i ösregnet i måndags. Det var en riktig ovädersnatt.


Jag idag, när jag tog en liten promenad


Spanat på mysiga båtar


Utrota bananflugorna! Haha


Hittade en strand mitt i Oslo! Perfekt ju, bara att ta med sig bikinin och picknickkorgen!


Trodde jag. Vattnet var så skitigt att man inte fick bada där.


Inte ens radiostyrda båtar fick bada där.


Här har vi Medeltidsparken


Och dagens mat :)

'I'll be free, I'll be free, I'll come home to my country'

Puh, nu är jag ledig till på söndag! Gudars vad skönt. Bruce Springsteen har varit i Oslo och spelat, så hotellet har varit fullbokat i tre dagar. Fasligt mycket att göra. Lagom roligt också att ingen checkar ut förrns klockan 10 och jag börjar 8. Jag vandrade av och an, fanns liksom inte mycket annat att hitta på.

Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra under morgondagen. Sova länge och sola om vädret tillåter, i alla fall.
Köpte mig en uuursnygg weekendbag i måndags så nu får jag leva på vatten och bröd. Haha. Nej vars, den var faktiskt billig. Det var rea. Me like.
Förresten så är det tre veckor kvar tills jag åker hem! Tiden har gått fort och även fast jag har hemlängtan nu så kommer jag längta tillbaka hit när jag kommer hem. Men vi får väl se vad hösten har att bjuda på.

Har hittat två nya (gamla) favoritlåtar. Båda heter 500 miles! Vad är oddsen för det? Den ena är med The Proclaimers (Filip-och-Fredrik-High-chaparallåten) och den andra med The Hooters.

Puss!

Hallonkräm

Hej hej, solen skiner, molnen är puffiga och jag äter bulle med hallonkräm! Det har varit en hård dag på jobbet idag, många långa timmar, plus några timmar till. Övertid med andra ord. Men det är det värt sen när lönen trillar in.

Har kikat på ginza.se, ska beställa OC, första säsongen. Men först måste jag kolla upp om jag kan få den skickad hit. I så fall får det gärna regna och åska.
Men det är inte bara OC-boxen jag vill ha, jag vill ha massa andra! Sunes jul, alla Astrid Lindgrenfilmerna i en kappsäck, Scrubs.. De flesta är ju inte så farligt dyra heller.

Får försöka ta det lite lungt nu när jag är ledig, jobbar imorrn, sen ledig minst två dagar. Känner att det är sjukdom pågång. Influensa eller något. Och det är ju inte allt för skoj.
PUSS

Godmorgon!

Superdåligt väder här idag, regnet öser ner och det ser allmänt grått ut. Inatt drömde jag massa konstigt hela tiden. Kommer knappt ihåg något nu, men märkliga saker var det i alla fall. Och så haglade det inatt. Dundrade mot fönstret.

Nu ska jag gå och se om posten har öppnat, sen ska jag till jobbet. Är egentligen galet trött, men vad gör man?

Dyrt smör

Det är dåligt väder här idag, och eftersom det är söndag är alla affärer stängda. Om man varken kan sola, shoppa eller umgås med folk man känner, vad gör man då?
Jag har i alla fall tittat på film. Djävulen bär Prada. Och då blir man ju mindre shoppingsugen?

Inte ens mataffärerna är öppna idag. Skulle äta frukost och såg att smöret var slut. Gav mig ut på jakt efter en öppen affär. Det var inte lätt, det fick bli 7eleven. 25 kr för ett smörpaket, vilket motsvarar ca 30 svenska kronor. För ett litet smörpaket på 400g.. Haha, ja, så kan det gå.

Ska göra lite mat nu, funderar på att äta tonfiskröra idag, men jag har slut på pasta. Jaja, något blir det i alla fall.

'I would walk 500 miles'

Det var ett gängslagsmål här utanför på gatan precis. Behöver ju inga filmer, här får man liveuppträdanden på första parkett. Idioter.

I förra inlägget skrev jag ju att det regnade, men att solen kikat fram igen. Glöm det. Den försvann lika fort som den kom. Istället kom ösregnet igen. Plus att det åskade och blixtrade så jag faktiskt blev rädd. Är inte speciellt åskrädd annars, men det där var lite obehagligt.

Har i alla fall tittat på film, Skruva den som Beckham, ätit rökt fisk (tycker egentligen att det är sällskapsmat, men jag och Emma lämnade kvar två st som jag tänkte att jag skulle äta upp) & så har jag handlat lite bröd och sådant.




Här är sakerna jag köpte idag. Väska, örhängen, sjal och armband.


Innehållet i paketet från syster! :D


Och det börjar arta sig på min vägg. Många fina vykort som pryder den nu!

Sol - regn - sol

Har legat ute på terrassen flera timmar idag och solat! Hur skönt som helst, dock lite ensamt. Sen tog jag en tur till stan och tittade lite i affärer (vad annars?). Hittade en söt väska, ett par örhängen, ett armband och en scarf på Glitter, 75% på allt;) Kunde ju inte låta bli då.

Det har verkligen varit stekhett idag, så när jag inte längre orkade titta i affärer så gick jag till McDonalds och tog en sån där liten mjukglass i strut. Satte mig i den varma solen för att avnjuta glassen. Men jag hann inte ens äta hälften innan regnet kom. Det liksom "dripp, dropp, splaaaasch!" Himlen öppnade sig och det började spöregna. Sprang och ställde mig under tak för att äta upp resten av glassen. Ja, så fort kan vädret slå om. Och nu är det jättesoligt igen.

Trippade hemåt i regnet, ganska glad trots att jag var blöt. Kikade in i brevlådan och såg ett kort till mig. Rusade upp för trapporna och hoppades på att nyckeln skulle hänga i köket. Tjejen som hade den igår kom hem i morse med den, så hon hade tagit beslag på den nästan ett dygn, jävla dålig stil tycker jag.
Men som tur var hängde den där nu, så jag stack ner till brevlådan igen.

Såg att något reklambladliknande låg där också, men brydde mig inte så mycket, förrns jag såg att det stog mitt namn på. Det var posten som meddelade att jag hade ett paket att hämta på postkontoret (som ligger precis runt hörnet) eftersom det var så stort att det inte gick in i brevlådan.

Glad och nyfiken sprang jag över gatan och hämtade ett stort paket. Såg direkt vem det var ifrån, det var tejpat med Järnia-tejp ;)
Det var min supersöta storasyster som tyckte synd om mig när jag inte fick någon varm choklad på jobbet för någon vecka sedan, så hon hade skickat en liten radio, en termos, två muggar, en kylväska och en massa portionsförpackade Oboypåsar!
Åh vad glad jag blev! Ska alldeles straxt ta och göra iordning lite varm choklad ;)

En mycket bra dag hittills, med andra ord!

Hopp!

Hu, vad trött jag är! Ska sova länge imorrn. Eller nej det ska jag inte, jag ska ut och sola, det är knallsommer, som de uttryckte det på norska radion.
Har bara jobbat två dagar i rad men är ändå helt slut. Kan bero på att jag och Emma inte fick mycket sömn nu i veckan. Speciellt inte sista natten, tre timmar kanske?

Fredag idag. Vill hem och sommar-mys-festa eller svulla med the tattargang eller bara se ansikten jag känner igen.
Hemlängtan med andra ord.

Hoppas också på att det INTE ligger ett brev ifrån skattekontoret med mitt skattekort i brevlådan, då en av mina roomies har tagit en promenad med brevlådenyckeln. De verkar ha blivit vrålförälskade eftersom nyckeln inte har hängt på sin plats i köket allt för ofta på senaste.

Dåligt, eftersom alla ska kunna ha tillgång till brevlådan. Och anledningen till att jag hoppas att jag inte fått brevet är att om jag hade fått skattekortet innan måndag så skulle jag ha fått lön då. Och om jag får reda på att brevet har legat i brevlådan och jag inte kommit åt det så blir jag tokig!

Nej, nästa gång jag bor i kollektiv, då blir det med människor jag känner. Har gjort upp ett städschema idag, eftersom JAG är den som får storstäda badrummet, gå ut med sopor, diska och dammsuga köket och hallen. Är så fruktansvärt trött påt..


Men söta Emma har skickat bilderna hon tog med sin kamera, och titta, här är jag superglad:

Hoppsansa!


'Du & jag, för oss'

Klockan 07.25 gick Emmas tåg. Nu är hon hemma igen och jag sitter ensam på mitt lilla rum. Saknar henne galet!
Men jag uppskattade verkligen hennes besök.
Vi har ätit rökt fisk i solen, vi har lallat runt på Karl Johan, vi har blivit röda om nosarna, vi har spanat på söta norrmän, vi har åkt båt i Oslos skärgård, vi har gått så vi fått ont i fötterna och vi har ätit på restaurang.
Det var som semester mitt i allt. Och jag var jätteglad som fick ledigt från jobbet, så vi fick ännu mer tid tillsammans! Vi har även planerat hösten och jag längtar!
Finare människa än Emma är svårt att hitta.

Jag har tagit över 500 bilder de fyra dagarna Emma var här. Lägger inte ut alla då det skulle ta alldeles för lång tid. Men här kommer ett litet smakprov på vad vi har upplevt:


DAG 1. Första kvällen köpte vi rökt makrill och potatissallad och satte oss vid Akershus fästning och åt!


Magisk utsikt


Vi vart mätta och lekte lite med maten. Fy oss!


DAG 2. Emma är söt


Vi tittade på skepp dagarna långa och drömde oss bort till horisonten


Oslo hamnområde


Oss, vi, nosotros


Våran fiende ligger och guppar på vågorna. Vi vet med all säkerhet att han försökte pricka oss med sina behov och han var nära!


Vi tog en liten båttur i Oslos skärgård, mååånga fina bilder blev tagna!




Vi krockade nästan med en liten båt..


Mamma mia, vad vackert!


Här vill jag bo


Skärgårdar är något av det finaste som finns


ÅH


Och på denna båten kunde man ha stått och serverat öl och mat..


Fröken-Fräken, så söt!




Sitter fina och glada på restaurangen och väntar hungriga på våran mat!




YUMMIE!!


DAG 3. Tog en svängom på Karl Johan, kollade i affärer och åt gott. Vi satt och vilade&solade mellan varven.




Sen solade vi en stund på min takterrass. Skulle bara kolla hur högt det var.


Emma ville också kolla.


Här är våra skuggor!


Vi tog en lååång promenad runt Oslo. Tillslut kom vi till Operahuset, tog en sväng upp på taket och jag tror vi fick solsting, för vi var helgalna, det har vi bildbevis på. Men så roligt ska vi inte ha här ;)






Glad skit!


Tjoho


DAG 4. Och den tråkigaste bilden av dem alla, imorse när jag vinkade av min snutt. Jag ville verkligen smita på tåget och ta en liten snabbvisit hemma!
SAKNAR DIG! <3 OCH SÅ SAKNAR JAG ALLA ANDRA SÖTNOSAR DÄR HEMMA!

Emma å ja

Idag har vi flummat runt i Oslo massor, bilder kommer imorgon. Sista kvällen med Emma nu, måste ta vara på det och inte sitta vid datorn :)
Är ledig imorrn och Emmas tåg går vid halv 8, så jag ska följa henne till stationen. Kommer bli jobbigt, vi har haft det så jäkla kul! <3

TJO

Mötte upp Emma på stationen igår efter jobbet, vad roligt det var att se henne igen :)
Sen gick vi hem, lastade av hennes grejer, gjorde iordning oss och gav oss ut på stan. Sen tog vi en tur ner till hamnen, köpte rökt fisk och potatissallad på Ica och satte oss vid Akers hus fästning och åt och kollade på utsikten.
La oss skapligt tidigt, kollade en liten stund på Svensson Svensson, sen somnade vi.

Gick upp vid nio imorse. Jobbigt att sova två st i en 90-säng, när det bli asvarmt i mitt rum på nätterna haha. I alla fall så gjorde vi oss iordning och gick iväg. Gick en liten stund i affärer, tog en muffin, och sedan bar det av ner mot hamnen igen.
Fick värsta rycket och köpte biljett till en båttur på 50 min runt Oslos hamn och skärgård. Mycket mysigt! Tog över 150 kort haha.
Efter det tittade vi lite på olika restauranger nere vid vattnet och bestämde oss för en. Räkor blir det. Vi är hemma nu en sväng och så ska vi äta där ikväll.

Fick ledigt från hotellet två dagar för de tyckte det var så roligt att jag fick besök. Snällt av dem :) Nej, nu ska vi iväg, Emma ska kolla biljett hem till lilla Motala, sen kanske en liten sväng i affärer och sedan mat!


RSS 2.0