Varamon 10-18

Nu är det bara EN TIMMA kvar! Har nu suttit i turistbyrån i Varamon sedan 10 i morse. Brukar annars sitta här från 14-18, och DET brukar vara långdraget. Men imorgon till på söndag är det VM i windsurfing i Varamon, så då ska det vara öppet längre här. Känner mig ganska seg i huvudet nu. Ledig imorrn, sen jobb 10-18 fredag, lördag och söndag. 16 besökare på 7 timmar i alla fall, härligt.

Och Gotland var helt underbart, det känns inte alls bra att vara hemma igen. Vi hade strålande sol hela veckan! Hyrde både bil och cykel så vi såg lite annat än Visby. Hur mysigt som helst!

Off to Visby!

Nu har jag packat, städat och gjort iordning mat för morgondagen. Lämnar Motala kl 9 och är framme i Visby 18.00. Ah, vad jag längtar!! Och gårkvällen är redan bortglömd, det kunde ha vart värre.
Ska verkligen vila upp mig den här veckan. En paus från Motala, Internet, jobbet.. Men kommer sakna mina söta. Ni får ha det så bra här hemma, så ses vi snart igen :)

Jaha..

Jaa, nu ska man alldeles straxt gå till jobbet då. Jätteroligt med tanke på gårkvällen. Till en början var det en helbra förfest hos mig. Men sen vart det sämre minsann. Så nu känns det jättemotiverat att åka till Gotland en vecka, ska bli så jäkla skönt att komma bort från den här skitstaden!!
För det första gick ett vinglas sönder. Cider spilldes över min dator. Draperiet vid min säng åkte i golvet (!!), hur fan lyckas man?? Kylskåpet är vridet så det kanppt går att stänga... Så jag struntade i att följa med ut och plockade istället iordning här. Fyra påsar med tomflaskor gick jag ut med. Snus i diskhon, mm vad trevligt.
Men det värsta av allt; en parfym är borta. Du som tog den, vad har du för jävla samvete egentligen?? Hoppas du luktar gott och tänk på mig när du använder den.
Letade efter parfymen på balkongen och upptäckte att min fina tändsticksask med rosor på, som jag fått av mamma, låg där ute i regnet förstörd... Fy fan!
Nej, hädanefter blir det bara förfester med dem jag verkligen känner.. Att jag kunde va så jävla dum att jag bjöd in en massa folk jag bara träffat någon gång. Ha, ja jag får ju skylla mig själv. Som om jag inte redan känner mig som en superidiot..

RSS 2.0