'You and me could write a bad romance'

Sitter och tittar på Victorias secret fashion show och svullar chips. Vadå ångest? Hahaha!
Full rulle hela dagen idag igen. Vart på stan och fixat de sista sakerna, bland annat köpt pocketböcker till resan som tar 16 timmar (utan väntetid, sammanlagt tar det ett dygn att komma fram!). Och så har jag köpt ett par Varma koppen-soppor.. Haha!



'Tequila in his heartbeat, his veins burned gasoline'

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon. Har haft skitsvårt att somna de två senaste veckorna och det är väl inte underligt. Drömt en massa roligt inatt också, den ena konstiga drömmen efter den andra haha. Men inga mardrömmar, som igår.. Jävla Rafael Edholm som ska strypas och ha sig!! Hahaha.

Nu sitter jag och tittar på Tjorven och mysak, oh, jag älskar Saltkråkan!

Har börjat packa lite smått nu, det går trögt. Försöker att packa så lätt som möjligt eftersom det är så himla lång resa, men sen är det ju så mycket man vill ha med sig när man ska va borta så länge. Idag ska jag ner till tågstationen och hämta ut min biljett, sen kanske det blir ett varv på stan och inhandla lite nödvändigheter.


Hahaha den roligaste Ica-reklamen hittills??

Åker till Norge på lördag!

Har haft en helt underbar jul! På julaftons morgon gick jag upp jättetidigt och satt i soffan med tända ljus och fixade det sista med julklappar och sådant. Sen knallade jag hemåt till mamma med två stora kassar med julklappar (haha!) och där blev vi upphämtade av Petra och så åkte vi till Essan och morfar för grötfrukost. Efter det blev det en sväng hem till mormor och Christer för att till slut landa hemma hos Petra och Roffe, där vi spenderade hela eftermiddagen ock kvällen. Åt massa mat och godis, delade ut julklappar och tittade på Mamma mia! Det är inte klokt vad jag älskar den filmen! Sen sent på kvällen följde jag med mamma och Nelly hem och delade ut de sista klapparna. Är så himla nöjd med hela julaftonen:)

På juldagen blev det utgång med Hanna, riktigt roligt och mycket folk ute! Men både kö in och ut från Harrys, det var lite jobbigt. Så jag var skapligt bakis igår och gjorde ingen nytta alls. Låg i soffan hela dan!


Och nu börjar jag bli sådär äckligt nervös. På lördag åker jag iväg till Norge och jobbar. Först 6 timmar på ett tåg och sen 9 timmar på en buss. Boende är fixat, en hel övervåning på ett hus, två rum och eget kök och badrum!
Men om det finns någon som är sugen på att finna lyckan i en liten by i Norge så finns det andra rummet tillgängligt;)

Så i veckan ska jag fixa med allt som måste fixas. Och packa.. Troligtvis kommer jag hem igen till våren/sommaren. Jobbigt det kommer bli att vara ifrån mamma, jag som är världens mammagris :P


Mitt boende!


Førde, som byn heter. Visst är det vackert?!


Mitt jobb!

Glöggmys

Slutar jobbet om en halvtimma. Idag har det varit väldigt lugnt, bara några få besökare. När jag slutar ska jag till Ica och hämta ett paket, sen ska jag hem och titta på Grinchen (ääälskar Grinchen!) och baka & greja lite. Sen ska jag kolla om jag kan låna bil av någon och åka & handla lite o sen ikväll kommer tjejerna på lite glöggmys:)

Nu har jag alla fall bestämt mig för en sak, och för tillfället känns det bara bra, men det går upp och ner.. Känner mig både glad och nervös. Så nu längtar jag massor till julafton så man får mysa med familjen och släkten! Är klar med alla julklappar och känner mig så nöjd med allt:)

Julafton om en vecka!

Maaah! Kroppen värker! Har vart på gymmet idag för första gången i mitt liv haha. Körde ett bodypumppass och poweryoga eller vad det nu hette. Lagom kul imorgon när man säkert har skapligt med träningsvärk. Men roligt var det:)

Jobbade i tisdags igen, gött det. Och snö har det kommit också! Det var väl på tiden! Dock lite för kallt för min smak, 7 minus är väl lite väl mycket. Men man ska väl inte klaga, kunde ju vart ännu kallare. Har även satt upp och pyntat min gran! Och nya kissebäsen har redan varit nästan ända uppe vid stjärnan. Toksöt. De börjar komma överens mer och mer, så det känns ju bra.

Annars så är det mycket som snurrar i huvudet nu.. Många saker som ska tänkas igenom ordentligt och jag känner mig skapligt stressad. Men det är väl så att man måste våga för att vinna.

På jobbet..

Sitter just nu på jobbet och försöker fördriva tiden lite. Ganska lugnt nu under lunchen, men annars är det en massa folk här hela tiden! Mycket biljetter och sådant som går åt nu.
Läser i mitt horoskop att jag inte ska säga upp mig från jobbet just nu, det är något trevligt som väntar. O fasen säger jag då, i och med att jag har en arbetsintervju i eftermiddag hehe. Nervös som ett as är jag.

Helgen spenderades med mamma och Nelly hos Petra. I fredags blev det att kika på Idolfinalen, som var äckligt bra! Erik förtjänade verkligen vinsten!
Och i lördags blev det filmmys med 'Underbar och älskad av alla' och 'Mamma mia'.

Igår var vi på pyssel- och glöggdag hos kusinerna i Vadstena. Där bjöds det på mycket gott! Och en kissebebis fick följa med mig hem. Vilket resulterat i att jag är väldigt trött just nu. Katterna sov som små grisar i natt, men jag hade lite svårt att sova. Nya bebben, Teddy, sov tätt intill mig i sängen och Stella min raring sov i köksfönstret. Det blev en hel del morrande och fräsande från Stella igårkväll när hon fick hälsa på sin nya kamrat, men än så länge har det inte blivit något slagsmål. Och Teddy verkar inte ens reagera över Stella eller sitt nya hem, hon fann sig till ro direkt! Värre är det ju med Stella, hoppas hon vänjer sig fort, för jag vill att de ska va sådär gulliga mot varandra som bara katter kan :)

'You're the meaning in my life, you're the inspiration. You bring feeling to my life, you're the inspiration'

Det blev en välbehövd semesterweekend i Stockholm. Känner att jag kom hem med nya krafter, trots att jag hittade ett brev i brevlådan när jag kom hem med ännu ett jävligt besked. Anyway, man får tänka så att det finns de som har det ännu värre.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingens program Ung möjlighet. Jävla larv tycker jag, men hoppas att det är något positivt alla fall.

Och på torsdag bär det av in till Linköping med Emma, det är dags för WINNERBÄCK!!

Glömde att skriva här för två veckor sen (tror jag) att jag sa till Emma när hon var här en fredag och vi tittade på Idol och Erik och Reza hängde löst, att jag lovade att slänga ut tv;n om Erik åkte ut och Emma satt och hoppades att han skulle åka ut just för att se mig slänga ut den 25 år gamla tv;n. Men nu säger jag såhär; Vinner inte Erik Idol, då ryker tv;n!! Och med tanke på min ekonomi blir jag alltså då tv-lös, men vinner inte Erik är det något som inte stämmer, så jag vågar lova det ;)


'You and me could write a bad romance'

Har nu suttit i ett par timmar här framför datorn och fixat med lite fotojulklappar. Tycker det är det roligaste att ge bort, det blir så personligt med en fotobok eller en almanacka med egna bilder! Men nu är jag helt grusig i ögonen och seg i huvudet, så jag ska väl snart krypa till kojs.

Efter jobbet idag mötte jag upp mamma på stan och vi tog ett varv. Hittade inget skoj, men jag väntar till helgen, då jag och mamma åker till Stockholm och bor på hotell! Har fått ett presentkort på två hotellnätter med frukost, så det kommer bli helt underbart att komma bort några dar! Speciellt med alla julmarknader och annat mys. På fredagkväll blir det att svulla på hotellrummet framför Idol:)

RSS 2.0