'Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick om du var på väg hit, eller härifrån'

Åh, jag längtar något fruktansvärt till december! Det är fleraflera år sedan som jag känner sån julkänsla som jag gör i år. Jag menar, christmas feeling redan i oktober. Men imorrn är det minsann november, så det är bara en månad kvar till första advent, första julen i min lägenhet, pynta massor, äta pepparkakor och julmust typ varje kväll (varför inte liksom?), baka, köpa julklappar, slå in julklappar o så en hemlis som händer i början på december som jag längtar massor till. För att inte tala om mellandagsrean sen hehe;)

Jaja, det är ju faktiskt en månad kvar till allt det där myset och jag har en hel del att ta tag i. Har försökt få tag i hotellet i Norge jag jobbade på förra sommaren, för att få lite papper ifyllda som sedan ska in till a-kassan. Hoppas att det går vägen. Konstigt nog är jag inte ett dugg orolig just nu, försöker bara tänka positivt.

Igår blev det fredagsmys med mamma och Nelly här hemma framför Idol. Jag blev skitlessen när Erika åkte ut. Tyckte hon har kämpat bra genom hela tävlingen och förtjänade att vara kvar.

Idag har jag vart med Essan på kyrkogården i Vadstena och la ett hjärta hos Rassmuss, sen åkte vi hem till kusinerna och tittade på de nya kattbebisarna. Åh, man vill ju bara smyga ner en i fickan och ta med hem!

Nu kommer mamma snart så ska vi gå kvällspromenaden!

'Once you know there was never, never an honest word'

God förmiddag! Har varit vaken ett par timmar och fixat med lite roliga grejer på datorn. Härligt härligt.

I fredags blev det mys med godis och Idol med mamma och i lördags blev det partajs med Hanna och Frida. Dock blev väl utgången sådär, hade nog vart roligare på Harrys men det blev Hallen istället, inte riktigt min typ av ställe. Men förfesten här hemma hos mig blev mysig, som vanligt. Blandade till en god (farlig) bål med lite allt möjligt hoho;) Så att ja, det blev kanske liite för mycket av det goda, men så kan det gå ibland.

På söndag morgon gick jag upp klockan 8 i tron om att klockan var 9. Vintertid nu ja. Men skönt att komma upp tidigt. Frida kom förbi för att hämta sina grejer och så tog vi en promenad för att köpa frukost!

Igår tog jag och mamma en promenad till m-blommor och köpte en ros och gick förbi hos mormor med den. Och jag fick två krukväxter av mamma eftersom jag hade namnsdag, Amanda! Hos mormor fick vi gott fika och en glad överraskning.

Nu ska jag greja lite här, hejs!


At work

Ganska folktomt på jobbet just nu. Har vart inne några stycken och köpt biljetter, annars väldigt lugnt. Jobbar bara en timme till.

Fick mig ett träningspass när jag cyklade hit imorse, jag hade nämligen fått punka på bakdäcket. Men jag tänkte att äh, det är bara att trampa på. Men jag ångrade mig bittert. Motvind och punka = ingen bra kombination. Flåsade som en dräktig flodhäst när jag kom hit. Vart tog konditionen vägen?


'How she add it up fanatic, and I think it's goin' down'

Gick upp vid 8 idag igen, hur mysigt som helst ju! Men idag blev det inte pannkaksfrukost. Men pannkakor har jag ätit idag ändå. Det blev pannkakslunch med Essan. Hon hade med sig sin goda rabarber- och morotssylt (låter konstigt, men är jättegott!) och jag stog för smeten (eller ja, mamma har gjort den). 

Städat har jag gjort också. Tänkte ta och dammsuga lite snabbt nu, för sen är det Greys anatomy och det får inte missas. O så måste man ju ha nått att smaska på till. Men vad.. Kanske gör lite våfflor;) Fruktsallad har jag också!

Imorgon ska jag göra bakad potatis med tonfiskröra:D Får se om jag får lite andra roliga saker gjorda också. På fredag jobbar jag en stund på turistbyrån. Nu ska jag gosa lite med kissen:)


Haha, nu efter dammsugningen var jag bara tvungen att lägga upp denna bild. Stella är riktigt rädd för dammsugaren och här har hon hittat perfekta gömstället;)


Lyxfrukost

Idag har jag fått en hel del gjort. Lite ärenden på banken bland annat. Och så fick jag 11 kassakort på posten haha, så det har jag fyllt i.

Gick faktiskt upp kvart över 8 imorse. Mysigt att gå upp tidigt, tända ljus, titta på Vakna med the Voice och äta frukost. Idag blev det pannkakor! Yummie.

Nu kikar jag på Desperate housewives och äter hemkolor med pepparkakssmak! Gjorde ett riktigt kap häromdagen, köpte 2kg hemkolor för 29kr. Men om det kommer finnas några kvar i burken till jul är tveksamt. Tippar på att dom är slut innan december ens har hunnit komma!


Nej men hej igen!

Nej men om man skulle ta och börja skriva ett par rader här igen. Var ju ett tag sen sist.
Händer väl inte så mycket just nu, jobbar litegrann då och då, annars letar jag jobb och försöker sysselsätta mig så mycket som möjligt om dagarna.
Oftast blir det promenader. Idag traskade jag och mamma ner till Maxi och hem igen. Och nyss kom jag in från den dagliga kvällspromenaden, också den med mamma. Vi går 1,5-2 timmar varje kväll, inte dåligt va?!

 Igår fick jag världens städmani. Konstigt det där - ibland kan det ta hur lång tid som helst innan man orkar ta tag i någonting alls, och ibland städar man som en galning! Haha.
Bäddade rent med mitt nya påslakan också, skitmysigt! Kom ju nästan inte upp imorse.

För övrigt så är jag så galet festsugen, någon som vill partaja till helgen?:D

RSS 2.0