'Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville, men nu skulle jag inte välja dom orden'

Känner mig ganska sliten efter mycket jobb under Vätternrundan och två riktigt lyckade festkvällar på tre dagar. Men det är så det ska vara:)
Jobbet på turistbyrån går bra, men jag längtar tillbaka till Norge. Men blir ju arbetslös i höst igen, så jag är nog tillbaka där snart igen!
Har köpt ett gymkort också, för över en vecka sen, men jag har inte vart där än hahaha! Men duktig känner jag mig som faktiskt har köpt ett i alla fall, ett steg på vägen liksom;)

Premiär för måndagsklubben häromdan, med förfest hos mig. Riktigt trevligt! Har saknat måndagsklubben, hoppas det blir lika roligt som förra året den här sommaren också.

Idag blev det en heldag i Varamon, så härligt med lite ledighet. Men har bara varit ledig i en dag och så blir det jobb imorgon igen. Typiskt, eftersom det ska bli lika fint väder imorrn! Men sen är jag ledig fredag till söndag!:)
Och på tisdag bär det av till Oslo ett par dagar, JÄVLAR vad jag längtar!


'This free fall, oh, got me so, oh, kiss me all night, don't ever let me go'

Imorgon är det en vecka sen jag lämnade Norge och det känns fortfarande inte helt okej. Det känns säkert bättre om några veckor när jag kommer in i vardagen.
Fick lite trevligt besök sista kvällen och så kom June till flygbussen och vinkade av mig:) Resan gick bra, förutom att jag råkade ha en gaffel i handbagaget, den fick jag slänga haha:P Kom hem till Motala sent på kvällen och det kändes riktigt märkligt måste jag säga.

Sen har några soliga dagar spenderats i Stockholm med mamma, mysigt! Och idag har jag äntligen fått lite ordning här hemma. Städat och grejat. Och balkongen har skrubbats för att bli sommarfin, där ute kommer jag nog bo i sommar:) Blir jättefint när allt är klart! Har även hunnit med ännu ett läkarbesök, men fortfarande inga svar. Jobbigt det där.. Så har varit ganska känslosam och låg idag, av flera anledningar.

Snart ska jag krypa ner i sängen, imorgon börjar jag på turistbyrån för säsongen!


RSS 2.0