'Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet'

Sitter och dricker en kopp varm choklad innan jag ska ge mig ut och fixa de sista sakerna. Måste till banken och sen till stan. Börjar jobba halv ett. Min allra sista dag på Napoleon!
Vaknade vid 7 och kunde inte somna om, så gick upp och städade/packade/diskade det sista.

Igår efter jobbet så köpte jag och June glass och åkte hem till Tone och satt och pratade en stund. Sen bar det av hemåt för att packa och städa och sen vid 11-tiden stack vi ner till Hamnehagen för en sista cider där. Massa folk var det, så blev ju skapligt festsugen, men både jag och June jobbar idag, så det fick bli lugnt:)

Imorgon ska jag lämna jobb- och lägenhetsnycklar och så går flyget till Oslo kl 11. Hemma i Motala halv 10 på kvällen!
Det är verkligen blandade känslor. Klart att det ska bli kul att komma hem och jag har massa roliga saker som jag ska göra i sommar, men jag hade heller inte haft nåra problem med att stanna längre här.

'Without you I would be so far away from home'

Jösses Amalia vad dålig jag är på att uppdatera här då! Men ju längre tid det går, desto svårare blir det, eftersom man har så mycket att skriva! Men jag ska väl försöka sammanfatta de sista veckorna i alla fall:)

Var på liten minisemester i Oslo förrförra veckan och då insåg jag hur mycket jag saknat den staden! Det blev i alla fall massa hotellfrukost(!!), shopping och sightseeing. Hade dundertur med vädret också! Har upptäckt att jag tycker att det är riktigt kul att flyga, och det är väl tur. Har flygit fyra gånger i mitt liv och första gången var i mars i år, innan har jag alltid trott att jag var flygrädd, men så var visst inte fallet!:)

Sen den 16 maj blev det såklart fest, för att fira Norges nationaldag den 17 maj. Men innan gick jag och June och åt lite mat och sen tog vi en tur till Naustdal och Florö. Kul att se sig om litegrann:)
Sen blev det fest, som sagt. Dock blev det ALLDELES för många jägershots för min del, men ska man nationaldagsfira, ja, då ska man göra det ordentligt;)

Utöver det har det mest blivit jobb. Och solen har kikat fram ganska mycket den senaste veckan, så lite färg har man nog fått! Bokade min flygbiljett hem till Sverige förra veckan, efter att ha skjutit upp det lite för länge. Så på fredag far jag hem! Har redan börjat packa och greja lite. Ska bli skönt att komma hem, även fast jag kommer sakna Förde:) Men har en massa kul i sommar att se fram emot!






På toget fra flyplassen til sentralstasjonen;)

'Hey baby, I don't wanna be your Superman, I just wanna be your man and I'll be super, baby'

Det är läskigt, blir alltid lite rädd när jag känner såhär. Men de senaste dagarna har jag mått så jäkla bra! Vet inte riktigt vad det är, men kan säkert bero på flera saker. Vädret har varit underbart de senaste dagarna. Jag har omgett mig med bra människor. Planerat framtiden. Livet leker helt enkelt! :)

I onsdags blev det utgång eftersom både jag och June var lediga torsdagen och det blir jobb i helgen, så ingen fest då. Det var hur kul som helst, gillar verkligen människorna här:) Efter lite för många glas trallade jag och June hem till mig eftersom vi hade bestämt att vi skulle äta hotellfrukost på torsdagsmorgonen och hon hade glömt sin mobil på förfesten. Så vi gick upp vid åtta och gick ner till hotellet och åt en helt underbar frukost! Hahaha jag åt sjukt mycket! Säkert 6-7 mackor med diverse pålägg, yoghurt med flingor, våfflor, bullar, rökt fisk, ägg, köttbullar m.m. Gott!:D

Idag var jag rikigt trött på jobbet, försökte dölja trötthetstecknen med concealer men tror inte jag lyckades. Sov bara fyra timmar natten mellan onsdag och torsdag och 5 timmar torsdag till fredag, så det var väl inte så jättekonstigt. Men dagen flöt på ganska bra ändå och efter jobbet blev det pizzadejt på Peppes hehe:) Och ikväll har jag haft myskväll för mig själv med glass, planering, flygbiljettsbokning (dock inte hem!), Anna Anka söker assistent på tv3play och ännu mera glass. Och ett par rätt sjuka men roliga sms i in- och utkorg;)
Ledig imorgon men jobbar på söndag då några har abbonerat cafét. Sen blir det jobb på måndag, sen semeeester i tre dagar:D Sen blir det jobb två veckor till. Ringde hyresvärden idag och sa att jag åker hem i slutet på maj. Åh, vad jag kommer sakna detta ställe!

Haha, just det. Känns nästan pinsamt dethär, men häromdagen när jag var ute så var det en bil som åkte förbi mig. När jag tittade på registreringsskylten var min första tanke "men gud vilket konstigt regristreringsnummer, vilken planet kommer egentligen den där bilen ifrån?!". Har ju liksom vant mig vid norska skyltar. Så jag skämdes lite när jag vände mig om efter bilen och insåg att det var en svensk bil... Hahaha!;)

Nu ska jag hämta mer glass och fortsätta min myskväll!


'Half way between wrong and right, I know I'm playing with fire'

Är egentligen way to tired för att skriva något här, men eftersom det är en vecka sen sist så tänkte jag få ner ett par ord. Hade långledigt i helgen (fredag-söndag) men fredagens festplaner krossades av ett migränanfall, låg med frossa i sängen och ville bara dö. Det var synd, för det var tydligen ett jäkla drag! Men jag tog igen det på lördagen. Satt flera timmar på en bar med cider efter cider och trevligt folk. När klockan blev mycket och det egentligen borde ha varit hemgång blev det istället efterfest med rock band. Hahah fyfan vad jag är sämst på att sjunga. Men vägen till efterfesten var kul, killarna började sjunga en massa svenska låtar och jag lovar att jag dog av garv när de började sjunga "I en rosa helikopter" HAHHA! Kom hem vid halv 6 och ställde mig och lagade mat haha. Så jag somnade väl strax efter 6 och vaknade 9, förbannade mig själv för att jag ALLTID vaknar tidigt när jag får sova hur länge jag vill. Somnade om i 45 min till, sen gick jag upp. Tog en promenad till affären och köpte frukost. Glass med äpple- och rabarberpajsmak. Ja, ibland får man äta glass till frukost! Och till det dricka med smak av hallonbåtar!

Och hela helgen gick utan att jag tog tag i storstädningen som var väldigt behövlig. Så idag har jag minsann varit hurtig! Gick upp 9, tog en morgonpromenad, kom hem och åt frukost sen började städningen. När jag var klar tog jag en långpromenad sen var det dags för jobb. Väldigt lugnt idag. June och jag hade en (kanske lite för lång) is-paus. (Vi äter glass och snackar skit;))
Nu ska jag sova, börjar tidigt imorgon!

RSS 2.0