'All the lines we say, the games we play'

Jobbat och varit duktig idag. Och imorgon också. Och på lördag. Bakislördag. Då jobbar jag tre timmar på turistbyrån, en och en halv timme på Med eller utan på dagen och sen jobbar jag natt 8 timmar, också på Med eller utan. Imorgon efter jobbet blir det hem och piffa till sig och sedan vidare på födelsedagskalajs hos Hanna! O sen utgång på det, hoppas jag inte är allt för dålig på lördag..

Men nu är jag supertrött. Blir nog läggdags snart. Imorrnbitti ska jag upp och klippa gräsmatta! De ni!

'I'm already cursed'

Idag har jag hunnit med mycket. Men så gick jag upp 06.30 också.. Jobbat, glassat en liten stund i Varamon, lunchat på Ströget med födelsedagsbarnet Hanna (grattis igen!), Emma, Jonna och Jonnas kompis :) Sen en shoppingrunda, utan shopping för min del, duktigt. Och nu är jag hemma och regnet öser ner.. Emma ville ta en tur till på stan så jag ska ta fram paraplyt och ge mig ut.
Men ruskigt trött är jag i alla fall. Och ingen cirkus blev det ikväll heller. Men på fredag smäller det, partypartyparty!!

Grillmys

Jag tror att jag får ta och köpa ett par öronproppar. Katten sitter vid ytterdörren och jamar och jamar och jamar. Förut idag var hon ute för första gången i sitt liv, utan koppel eller nånting. Och det gick ju bra, hon busade med småkryp och smög i buskarna. Men nu är hon alltså sugen på att gå ut igen och jag tycker att det är lite för mörkt ute nu. Får se om hon ger upp snart.

Har haft en myskväll uppe hos Emma och Johan nu ikväll med Emma och Hanna. Grillat, ätit glass och popcorn och tittat på Skärgårdsdoktorn:)

Imorgon blir det upp och hoppa och gå till jobbet. Eller upp och hoppa, det blir snarare så att man vill ligga kvar i sängen, ska nämligen till gamla jobbet.. Nya jobbet är mycket roligare:P Men att hoppa in lite extra ibland går ju bra.


'Tell me that you're lonley too'

Tog en härligt lång sovmorgon idag. Det var evigheter sen känns det som. (Ja alltså, jag har inte sovit tills nu, gick upp för ett par timmar sen). Trippade i alla fall upp på toa, tittade mig i spegeln och fick mig en mindre chock. Det blev en liten förändring igårkväll och jag har inte riktigt vant mig än. Men nöjd är jag:)
Sen tog jag en promenad, en dusch och en god frukost på det.
Ska snart iväg till mamma och äta lite mat och sen direkt till jobbet! Som tur är jobbar jag inte hela natten, utan bara till 21. Men imorgon jobbar jag både dag och natt.


Vill så gärna ta en tripp till Oslo i sommar!


På riktigt

Godkväll. Tänkte egentligen inte skriva något speciellt, ska snart gå och lägga mig. Så jag skulle bara lägga in en text här i bloggen, som jag bara läser om och om igen. Så himla fint skrivet!

"Jag brukade titta på honom efter tre och ett halvt år och det pirrade så mycket i min mage att skrattet bubblade fram. Folk brukade fråga om jag inte tröttnade eller tyckte det var tråkigt. Jag förstod att de inte kunde förstå vad vi hade. Två år efter hans första sms började jag fortfarande le varje gång hans namn stod på skärmen.

Det är på riktigt och det är så jag vill ha det. Och nu vet jag att man aldrig ska nöja sig med mindre.


Jag känner två stycken som vi kan kalla för min mamma och pappa. De vill fortfarande sitta bredvid varandra när vi går ut och äter och om vi går på stan ska de alltid hålla handen. 25 år senare.
Jag känner två till, vi kan kalla de för min farmor och farfar. Som fortfarande kallar varandra för gulliga smeknamn och tycker om att klappa på varandra när vi spelar kort. 50 år senare.


Det finns. Vissa verkar tro att det inte är på riktigt. Men på riktigt finns. Kyssar som smakar bättre för varje gång och fjärilar i magen när han lägger sin arm om din midja en miljon gånger senare. Visst är det fint att veta?"


Åh, det är precis så jag vill ha det. Jag vill hitta den rätte som alltid kan få fjärilarna i magen att fara runt som galningar.
Texten är skriven av Michaela Forni.


RSS 2.0