Födelsedagsmiddag imorgon!

Nu har jag städat massor, grejat lite med maten inför morgondagen osv.
Dans klockan ett. Kan vara bra med tanke på allt onyttigt vi ska proppa i oss på kvällen. För då kommer tjejerna till mig på trerättersmiddag:) Fyller år på onsdag, så jag tänkte ha lite kalas haha:D

Nu ska jag bädda rent i sängen, ta en snabb dusch och sen SOVA!

'Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still'

Sitter här vid datorn nu, måste egentligen börja städa lite så att det inte ser ut som kriget när mamma kommer hem nästa vecka.

Blev att vara hemma från skolan idag. Mådde inte bra igårkväll, och så har jag yrat som bara den inatt, det var nog febern som spökade.

Så nu ska jag ta mig något att äta, och sen börja fixa lite här.

image301
Haha, stretcha lite. Nöjd ser hon ut alla fall. Trots stygnen på magen efter kastreringen. Bilden är nästan ett år gammal.

'Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej'

Usch vad tråkig jag känner mig, har knappt uppdaterat något den här veckan. Men så är det när det är mycket att göra. Och just på senaste tiden har det varit mycket.

Blev hämtad vid bussen idag så jag har inhandlat lite mat till lördag:)
Nu måste jag städa och greja, ser ut som kriget här, medans jag väntar på telefonsamtal..

image300
Bild jag tog förra sommaren, i Visby

Nu är jag redo för studenten :P

Köpte nya jeans idag, de jag hittade i måndags. Tyckte att det var på tiden. Det är väl inte allt för ofta man köper jeans.
OCH IDAG FICK VI VÅRA STUDENTMÖSSOR! :D Wihoo!
Plus att vi fick välja vad vi vill äta på studentmiddan med klassen:)
Jag tog skagenfylld tunnbrödsrulle med färska grönsaker till förrätt, stekt fjordlaxfilé med örthollandaise och klyftpotatis till varmrätt och chokladtårta till efterrätt, MUMS!

Bra dag

Okej, det här har varit en riktigt bra dag!  Allt är inte klappat och klart än, men vi är en bra bit påväg! Vad det handlar om är ännu hemligt. Men bra grejer är det:)

Åkte in till skolan, ganska onödigt. Prioriterade viktigare saker än universitetet som vi skulle kolla runt på, eftersom jag inte ska plugga vidare där ändå.
Så jag har fått massa gjort. Vart på turistbyrån hela två gånger, sen ringt samtal.
Jag och Emma köpte fika som vi antingen skulle fira med eller tröstäta:) Sen kom storasyster och vi satt och pratade med henne en hel del, och hon bjöd på pizza som hon hade med sig. Så snällt så! Hon fixar och grejar hon:D

Nu ska jag duscha, sen ska jag skriva lite grejer på datorn som ska skickas iväg.

Stella ska få räkor nu

Har suttit och pluggat ikväll, gud vad jag känner mig duktig!

Pratade med storasyster förut med, så jag och Emma har stora planer för morgondagen! Eller egentligen inte för morgondagen, utan för framtiden. Men det måste fixas imorrn. Det är hemligt än sålänge. Är riktigt spänd nu, kommer inte kunna sova:D
Plus att jag ska en snabbis till turistbyrån imorrn och påminna dem om att jag kommer och praktiserar nästa vecka!

Nu ska Stella få räkor. Det här är egentligen ett av mammas påhitt, att skämma bort katten med räkor. Men nu när hon är bortrest måste ju jag ge räkorna, hon kan ju inte bli utan! Hon har fått räkor varje kväll i säkert ett år så det kan man ju inte bara sluta med:P
Fast så bortskämd är hon inte, hon får annars bara torrfoder och gräddfil, hon äter INGET annat! Kräsen..

Kall dag

Det har varit en bra dag. Men som jag sa, det var snorkallt fast solen sken. Klädde mig inte riktigt för kall blåst, så jag har frusit..
Hittade ett par jeans med, mycket bra, jag som brukar få leta i veckor för att hitta bra jeans. Köpte dem inte idag, måste kolla upp ekonomin lite först, men eftersom jag fyller snart så borde jag få lite pengar då hihi:)

'Vi har solen i ögonen'

Solen skiner som bara den och det känns som det kommer bli en bra dag! Å andra sidan tror jag det är ganska kallt ute. Men det gör inget. Jag gillar solen.

Så passande, nu spelas Winnerbäck - Solen i ögonen. Jag har haft lite halft disko här hemma medans jag gjort mig skolklar. Passar bra när man börjar sent. Annars kan grannarna bli purkna.

Tjattergänget

Är helt slut i hela kroppen! Trött som bara den. Ska hoppa in i duschen och sen krypa ner under täcket.

Annars har dagen vart bra, varit i Vadstena och sen kollat på film med tjejgänget här på kvällen. Men som vanligt när vi kollar på film så blir det inte mycket filmtittande, mest tjatter;)

Miami

Sitter och filar lite på frågor till projektarbetet. Kanske inte världens roligaste lördagssyssla, men det har ju inte blivit av något plugg på lovet, så det är lika bra att ta tag i det.
Annars gör jag inte så mycket, har kollat på Melodifestivalen litegrann, men det har blivit så tråkigt..

Har fått sms av mamma, de är framme i Miami nu! Åh, klockan är halv 5 där nu och de sitter på balkongen på hotellet, på femtonde våningen, i bara shorts och tittar ut över palmer och gator.
Okej, nu måste jag faktiskt erkänna att jag är riktigt avundsjuk! Ett varmare land än Sverige skulle inte sitta fel nu..

Nu ska jag gå in och ta ett snabbt bad, egentligen är det väl inte så bra eftersom klockan är mycket och grannarna inte vill bli störda, men jag har ont i nacken och så är jag avundsjuk på värmen i Miami!
Sen ska jag ge katten räkor. Bortskämd är hon:)

Water

image299
En bild från strandpromenaden, förra veckan.

Ikväll blir det hemmakväll, ska titta på Heartbreak hotel har jag tänkt, den är ju så rolig. Till det har jag lite snask, i form av godis och varm choklad.

Och på måndag börjar skolan igen..
Tänkte ta en sväng på stan då, se om jag hittar några jeans. Skulle behöva ett par nya!

Mata fågeln

Dansen var hur kul som helst! Skitjobbigt och skitsvårt, men så skoj! Så det blir nog att börja dansa där varje lördag.
Hahah alla såg så roliga ut med sina skutt och danssteg. Får väl hoppas att man lär sig efter ett tag, var himla svårt att hänga med.

Nu har jag ätit och ska gå till mammas kompis och mata hennes fågel. En nymfparakit eller vad de heter.. Gillar inte fåglar, men har man lovat så har man. Kanske inte så kul att komma hem till en utsvulten fågel;)


Street dance

Sov länge idag. Nästan lite för länge. Nu har jag precis ätit frukost och ska städa iordning lite här.
Sen ska jag iväg, vi ska nämligen på street dance! Ja vi får väl se hur det går, kul o prova på nya saker:)

Hjärtan

image296
image297image298

Dessa ska jag mumsa på ikväll:) Mamma fick även med sig några på tåget.
Nu ska jag laga lite mat!

Bakat maränger

Det börjar visst duggregna lite ute nu. Mamma ska snart åka..
Jag har gjort maränger såhär mitt på dagen, jättebra gick det denna gång;) Kommer bild sen, för de vart ursöta!

image295
Fondtapet hos storasyster, läcker!

Söt

image294
Min söta bebis.

Vad trött jag är! Jag har hjälpt mamma att packa och så har jag skrivit en lista med lite grejer jag vill ha därifrån:) Karibien är inga dåliga grejer alltså, turkosa hav, vita stränder och taxfree på öarna de går iland på.
För att inte tala om Miami, där de ska vara sammanlagt tre dagar.
Har skrivit en lista med shoppingtips i Miami, som hon kan ta med sig.

Det är nog tur att jag inte följer med, jag skulle shoppa ihjäl mig!

Fruktsalladen

image293
Ruskigt dålig kvalite på bilden. Men är det någon som tycker att fruktsalladen på annonsbladet liknar fruktsalladen i burken som jag fick?
Haha, nej den var inte god. Alldeles för mycket ananassmak och alldeles för blaskig!

MAX, McDonalds och handväskjakt!

Nu har jag kommit hem från stan. Mamma och jag har sprungit runt och fixat med grejer, sen tog vi vägen förbi salladsbaren och köpte med oss varsinn kycklingsallad hem!

Gårdagen var mycket bra, först Linköping för att kolla lite på IKEA, plus lite affärer. Hittade dock inget skoj.
Kom hem prick klockan sju, 5 över kom tjejerna och plockade upp mig och vi åkte in till Linköping igen. Väl framme satte vi oss på MAX och smaskade på mat.

Jag tog en fruktsallad som såg så fräsch och god ut på bilden. Den var väl allt annat än fräsch, det var som puré/barnmat! Uäck!
Sen åkte vi till McDonalds. (det låter ju normalt, först MAX, sen McDonalds..)
Emma och Frida ville ha kaffe och jag tog en glass som tröst för den äckliga fruktsalladen..

Vi bestämde oss för att åka hem, men vi kom inte längre än utanför McDonaldsdörren förrän nästa äventyr började.
En gubbe med en liten pojke med sig snodde handväskan från en tant! Ja, det blev en hejdundrandes jakt efter handväskan.
Men alla fall, tillslut fick den stackars tanten tillbaka sin väska och gubben skyllde på den lille pojken.. Stackars unge.

Mamma

Nu ska jag snart upp till stan med mamma, ska hjälpa henne fixa det sista innan hon åker. Hon ska nämligen på kryssning i karibien och jag är inte det minsta avundsjuk..
Nej det är jag faktiskt inte, för jag vet att hon kommer komma hem med en resväska full med en massa saker till mig haha.
Så idag får det bli en mamma-Tilde-dag. Hon ska vara borta i en och en halv vecka, och jag som är en sån mammagris!

-Jag har ont i ryggen.. -Det kan du gott ha!

Snart ska vi åka in till Linköping en sväng.
Måste försöka hitta lite bra förvaringsgrejer på IKEA, lite hyllor och sånt. Sen kommer jag säkert hem med ett klädesplagg eller två också.

image292

Våra chokladmuggar från igår. Sconesen vart väl goda... Haha det var som att tugga deg;) Och nu kommer man inte vilja se scones på flera år.
Snälla är vi inte heller, bara jävlades med varandra hela tiden.. Se rubrik. 

Myskväll

Snart kommer Emma hit och vi ska knåpa ihop scones och varm choklad! Trevligt värre:)

Idag har jag mest segat, känner mig hela tiden lite halvsjuk.. Plus att jag hela dagen har väntat på att jag skulle kunna hämta paketet på ICA, stog på avin att man kunde hämta det tidigast kl. 16.00.
Men det var som jag trodde, studentklänningen! Och den var precis så perfekt och söt som jag hade tänkt mig! OH nu kan studenten komma:D
Jag kommer att sticka ut lite ur mängden med, eftersom den inte är vit:)

Posten

Vad skönt det var att sova länge idag! Har drömt massa knasigt och roligt, inga mardrömmar alls. Dessvärre kommer jag inte ihåg vad jag drömde.
Väcktes alla fall av att brevbäraren slängde in lite post. Ett vadderat brev från Cosmopolitan med parfymprov i. Jag rev upp det och stack ner handen. Skulle jag inte ha gjort, parfymflaskan hade gått sönder.. :/
Sen fick jag också en avi från posten, ska ut till ICA sen och hämta paket:) Spännande!
Tror det är min söta studentklänning!

Maränger

Nu ska jag snart iväg på tjejkväll med fika och grejer:)
Jag har precis gjort maränger med rosa strössel som känns ganska misslyckade. Tror inte de är färdiga innuti, men jag hinner inte slänga in dom i ugnen ännu en gång, så de får vara lite sega;)

Rosa mentos

image291

Jag älskar de rosa mentosarna. Så mycket att jag till och med sparar dem till sist;) På två dagar har jag ätit sex mentosrullar. Tur har jag haft också, de flesta har faktiskt varit just rosa! Annars har jag jämt tyckt att de har varit så snåla med de rosa. GOTT är det!

Vår i februari

Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag. 5 grader i skuggan är det, inte illa. Nu är det väl ändå vår? Visst att det bara är februari, men vem har sagt att det inte kan vara vår i februari?
Borde väl ta mig i kragen och gå ut en sväng, men man blir så lat så fort man har lov.

Har alla fall vart lite duktig och rensat litegrann idag igen, måste säga att jag blir duktigare och duktigare haha. Men fortfarande har jag alldeles för mycket skit..


Jag vill ha sommar!!
image290

TV

Har tittat på halva Skärgårdsdoktorn, småkikar lite på ELLE-galan nu. TV;n tar nog upp skrämmande mycket tid av våra liv. Men å andra sidan så gör vi väl inte mycket nytta utanför TVvärlden heller..
Tänkte göra lite maränger, söndagsgottis sådär, men till min fasa upptäckte jag att vi inte har något socker!
Men nu ska jag snart lägga mig i ett bubbelbad, och senare blir det Wallander :)

Jag kan inte slänga

Har städat lite i mitt rum såhär på eftermiddagen. Det där med att rensa bort och slänga går inte så bra som jag hoppades. Har så mycket saker jag tycker om, så det går bara inte.
Måste försöka hitta bättre förvaring till alla grejer! Kanske blir IKEA någon dag för inköp av lite hyllor och sådant.
Nej, nu ska jag faktiskt sätta mig med min Cosmopolitan som jag fick i onsdags. Har fortfarande inte hunnit öppna den!

image289

Varm vinter

Idag ser det ut att vara varmare ute än det har varit de senaste dagarna. En riktig vårdag ser det ut som!
Såg på texttv;n igår att det här är den varmaste vintern på 20år! Men om det inte vore för den här senaste veckan, som har vart hur kall som helst, så skulle det ha varit den varmaste vintern på 30år:P

GODIS - Före och efter

image287

image288

Johannas snygga godisskålar:)
Efter ett tag stog det inte godis längre, då låg alla bokstäver huller om buller.

Hej

Det vart en liten tripp på stan, men har ingenting med mig hem förutom en full mage:)
Idag är jag trött men ändå på bra humör. Bättre än igår. Har inte hunnit bli mer än halvsjuk heller, men det kommer under lovet, I know it.
Nu ska jag iväg en sväng, sen laga mat, kyckling!

Rött hjärta

image286

Hittade den här söta ungsformen på MAXI och kunde inte låta bli;) Vilka goda pajer och grejer det kan bli i den här:D
Förra veckan var det tre röda vispskålar som följde med hem. Sen när jag flyttar hemifrån kommer mitt kök vara fullt av röda saker och det kommer vara så snyggt!

'Solen går upp över kåk och gränd'

Nu har solen skinit i hela tre dagar! Det är fruktansvärt kallt ute men det är SOL!

Den här bilden tog jag i förrgår påväg hem från bussen:)
image285

Dexter

Här är då två supersöta bilder på vovven Dexter som jag var ute med häromdagen:) Ska vara lite hundvakt igen i mars.
Haha rolig var han alla fall, sprang och busade massor. Hittade en äcklig gammal vante som han prompt skulle släpa runt på.. Sen ville han själv hålla i kopplet:)

image283

image284

Hjärtpresent

image282
Alla hjärtans dagpresent från mamma:) Klocka från Friis&co som jag egentligen skulle få i födelsedagspresent. Men nu fick jag den tidigare istället:D

Klockor, väskor och skor är det bästa som finns!

Alla hjärtans dag

Snorar och harklar som bara den, ja jag är sjuk. Har vart hemma från skolan och vilat, men imorrn måste jag dit igen, två prov då.

Har kikat ut genom fönstret och jag tror det är våren som är på besök! Nu känner jag för att springa ut i skogen och likt Ronja Rövardotter skrika mitt vårskrik;)
Men jag ska istället krypa ner i sängen framför en bra film. Ska först bara göra lite varm choklad!

Ha en bra alla hjärtans dag föressten!

Grey's

Åh, kvällen avsnitt av Grey's anatomy var väl för bra!? Det där slutet har jag väntat på..

Mamma och jag tog en liten promenad till storasyster förut. Vi pratade om en hel del på vägen dit och hem, skönt att få ur sig endel. Är så himla förbannad och irriterad på vissa saker och då behöver man få det ur systemet:)

Nu ska jag lägga mig i ett välbehövt skumbad!

Sol

Har precis tagit på mig varma myskläder, fryser som en tok! Börjar nog bli sjuk. Ska vila lite framför tv;n nu.

Solen har skinit nästan hela dagen=lycka! Även fast det fortfarande är ganska kallt ute så piggar solen alltid upp. Tog ett par kort när jag gick hem ifrån bussen:)

Mamma kan konsten

..att göra en dotter lycklig:)
Dessa kom hon hem med:
image281
Så söta!


'Under my umbrella'

Vilken grådisig dag det är idag, det är ju så man blir deprimerad. Tog sovmorgon idag. Mycket behövligt, satt och pluggade till sent och nu måste jag fortsätta. Skönt med lov nästa vecka, men det betyder ju att mycket prov och andra grejer kommer den här veckan. Men det är bara att kämpa på:)

Nu ska jag snart iväg och göra lite nytta. Sen ska jag planera lite andra grejer och vad ska man göra på lovet? Måste ju hitta på nått kul när man äntligen är ledig!

Bakad potatis

Att gå på stan idag var mycket givande, hittade både klocka och skor från Friis&company som jag ska få i födelsedagspresent av mamma:D

Sedan skulle vi handla lite mat. Då fann jag en ny grej jag var tvungen att prova, nämligen bakad potais som man lagar i mickron och pulverröra man blandar med vatten och tro det eller ej, men det var jättegott!
Den smaskade jag i mig precis, medans jag tittade på Cityakuten och pluggade i reklamavbrotten.
Nu blir det ett långt varmt bad!


Före:
image279


Efter:
image280

Plättar är gott

Ska snart upp till stan och möta mamma, vi ska beställa lite kort. Men först ska jag göra lite plättar med grädde och jordgubbssylt:)
Idag hade vi en kvarts lektion, sen slutade vi. Nödvändigt när resan till skolan tar sån tid?

Nu har jag precis städat på rummet, det behövdes verkligen! Rensat i garderoben med. Slängt massor, duktig! Så nu hittar jag förhoppningsvis det jag letar efter på morgonen o så. Borde väl egentligen slänga ännu mer, men jag har kommit en bit på väg. Plus att jag har lagt in kläder jag inte använder just nu i en garderob i hallen:)

Plugg sen hela kvällen, får köpa något gott att belöna mig med.

Barbro

Skittrevlig kväll med skitsega spelet Barbro. Men lite roligt var det:) Extremt svåra frågor bara. Haha och jag blev visst feminist, passar ju verkligen in på mig? ;)

Nu är klockan alldeles jättemycket, men jag börjar inte förrns kvart i ett imorrn, så jag har faktiskt tänkt att jag ska sitta och plugga en stund, massor att göra denna vecka..

Tårta på tårta

Nu har vi käkat gott hos syster, både smörgåstårta och födelsedagstårta:D Fick även med oss en klädpåse med sådant hon inte ville ha längre:)

Snart ska jag iväg, blir lite spel/film/myskväll!

"Men fy vad du kan skake på rumpen"

Kvällen igår vart jättetrevlig! Tack för det:) Massor med mat och godis, det blir inte bättre än så.

Nu är jag hur trött som helst, gick upp vid 10 och var ute och sprang med lille vovven Dexter i över en timme:) Kommer en bild eller två lite senare, fick massor söta kort på honom!

Ska snart till storasyster nu, halsbandet är klart, men inte inslaget. Ska fixa med det nu.


'Hon minns dagar när dom sopade undan krossat porslin'

Har haft beslutsångest hela förmiddagen, men nu har jag löst det. Gillar inte när jag inte vet o det blir struligt. Plus att det är en annan grej med, blir så besviken på mig själv!

Men men, kvällen kommer bli kalasbra:D Nu ska jag göra mig ordning!

Tävling

Här har vi en riktig kluring! En tävling där man får ledtrådar och ska komma på det rätta svaret:) Jag vet!!
Roliga alla hjärtans dagprylar i potten!

Today's

image278


Nu ska jag straxt sätta igång med tårtan.
Just nu är det väldigt mycket pluggande med, men helger ska ju vara plugg-fria! Att göra skolarbete på ickeskoltid går helt enkelt inte ihop! Men det är bara ca 4 månader kvar till studenten:D 

Helg

Det är så skönt att det äntligen är fredag. Den här veckan har gått jättefort! Dessutom har jag fullt upp i helgen, det är hur bra som helst. Tycker om att ha massor att göra=)
Imorgon ska det bli mys med både hundvalp och middag. Kommer bli hur bra som helst!
Söndag ska vi till storasyster. Trivs som fisken i vattnet hemma hos dem. Och så är det möjligt att hon har lite goda nyheter till mig:)
Det är bara idag som är ett litet frågetecken. Emma ringer väl om en stund, får se om vi kanske hittar på nått bus.

Palle Kuling

image277
Den chokladen är ju för god :)
Så mycket Palle Kuling jag har ätit de senaste dagarna alltså. Man skulle nästan kunna döpa om mig till Palle :p Men de är snart slut. Kanske bra det, vill inte äta ihjäl mig på Palle Kuling! Dessutom tröttnar jag lätt på choklad.

Nu ska jag snart åka iväg och köpa ingredienser till tårta, men först ska jag ringa runt och kolla en grej och sedan ska jag ringa min vän:)

Today's

Jaa, såhär var jag då klädd idag:)
Imorgon måste jag gå upp halv 6.. Det känns inte allt för bra just nu, med tanke på att klockan snart är halv 12! Nattinatti.
image276

Marabou

Nu blir det:
image275
Mums:)
Det behöver jag som belöning, nu ska jag sätta mig och läsa 36 sidor i alkoholhanteringsboken om alkoholens historia, det var visst inte så lätt att hitta svaren på de där två frågorna..

Börjar bli sjuker

Jag har fruktansvärt ont i halsen och jag känner mig slö&hängig. Skulle mer än gärna vara hemma från skolan imorrn och vila upp mig. Men det finns en liten risk att vi har en föreläsning då som inte alls är bra o missa. Dessutom skulle engelskaläraren strypa mig.

Nu ska jag fortsätta lite med mitt städ- och rensningsprojekt. Jag känner att det går inte alls bra att slänga saker jag inte behöver. Men jag har inte plats för allt, så jag måste!

Maat

Jag ska ta och laga iordning lite mat nu, vet inte vad bara. Är sugen på något riktigt flötigt;) Men tror inte det finns nått sådant hemma. Får komma på nått annat gott! Lite bacon eller så kanske:)

Sen ska jag sätta mig med alkoholhanteringsboken och hitta svaren på två frågor. Inte allt för jobbigt så att säga.

Sovmorgon till halv 7

Usch det borde va förbjudet att gå upp såhär tidigt. Och då har jag ändå sovmorgon idag! Då ska vi inte tala om när väckarklockan ringer 10 över 5.. Riktigt plågsamt är det.
Håller på att lägga in lite nya låtar på mp3n. Reser man två timmar om dagen är musik verkligen räddningen! Utan mp3n skulle jag absolut inte klara mig. Det är en väldigt bra uppfinning;)
Nu går bussen om en halvtimme, så jag ska väl skynda mig lite på!

Busskort

Idag har jag börjat på ett nytt litet projekt. Det är nämligen så att jag har det så rörigt på mitt rum, men nu ska det alltså bli ändring! Måste rensa och slänga massa grejer, vilket jag har jättesvårt för. Sparar allt, det kan ju komma till användning nån gång..
Ja vi får väl se hur det går.
Har börjat lite smått att rensa i lådor. Jag kan väl säga såhär, förutom att jag åker buss till skolan, som jag har busskort till, så åker jag annars inte mycket buss.. Därför har det tagit ett tag att få ihop dessa:
image273
Varför jag har sparat dem kan man verkligen undra..


image274

Brumm brumm

Har varit ute och kört lite bil. Det går utmärkt tycker jag. Har provat på två nya grejer idag:

-Start i uppförsbacke. Provade fyra gånger, två gånger med handbromsen och två gånger med fotbromsen. Sen frågade pappa om jag inte gjort annat än startat i backe. Det gick nämligen hur bra som helst alla gånger:)

-Sedan har jag provat på McDriven;) Haha det gick oxå bra!

Regn&rusk

Idag öser regnet ner. Regn är verkligen deprimerande. Stora, jobbiga vattenpölar överallt. Men ett rött fint paraply har jag att skydda mig med från dropparna! :)
Nu tror jag det är lite uppehåll ändå, det gör mig faktiskt glad, för snart ska jag ge mig ut i rusket.

Cocoo

image272
Det här speciella armbandet skulle sitta mycket bra på min arm:) Från cocoo.se!

Semlans dag

Ja just det ja, kom på det för en stund sen, men jag har inte köpt någon semla. Fast det gör inget, gott är det men det finns godare saker:)
Som äppelpaj, som jag åt upp det sista av förut!

Tråd&tyg

Helt okej skoldag, lite onödig möjligtvis. Och jag känner mig verkligen inte bra, nu är förkylningen på ingång igen.
Alla fall, efter skolan sprang jag till stan en snabbis, köpte tråd till halsbandet till syster och kollade efter tyg som liknar Elin Klings klänning. Den är ju så söt! Därför har jag tänkt att få en sådan sydd till mig, bara jag hittar något tyg då:)


image271

'Remind me of the summertime on this winter's day'

Fick hem nya Josefssonskatalogen idag, har faktiskt hittat en hel del jag vill ha! Men det är ju vår/sommar katalog, så nu längtar man ju ännu mer :)

image270
My pie!

Paj

Nu är min paj i ugnen och är klar om 10 minuter:D Så gott, så gott;) Har precis vispat vaniljsås!
Blir nu bara att diska lite snabbt, sen ska jag äta som en tok och titta på tv:)

Äppelpaj nu!

Nu är jag nästan klar med skolarbetet som ska redovisas imorgon. Jätteskönt att ha det gjort! Annars är jag väl inte på topphumör..
Ska göra lite äppelpaj nu så jag blir lite gladare! ;)

Fotografen måste ha fått förhinder idag, de skulle öppna kl 15.00 men jag var där flera ggr och halv 4 hade de fortfarande inte öppnat, så jag fick gå hem igen. Vill fixa det där med mitt leg så fort som möjligt, eftersom det inte ser ut som jag på det gamla:p Men nu får jag väl vänta till på lördag med att gå dit. För det är väl inte så kul att gå dit direkt efter skolan och se trött och sliten ut på ett kort man ska ha i 5 år;)

Bus hela natten

Katten har roat sig med att hålla mig vaken hela natten.. Hon har prasslat med min nu tomma pollypåse, hon har grävt som bara den i matskålen (hon vill åt de godaste torrfoderbitarna!) hon har hoppat i sängen, hon har lekt med en skramlande råtta och hon har lekt med en boll med en pingla i, som hon inte lekt med sen i somras.
Så hon sover nu istället, för nu är hon trött och det är jag med, men jag har inte tid o sova:p

Sov sött

image269
Nu ska jag snart sova. Lika gott som den här tok-kissen har jag tänkt:)

Varm choklad + tv!

Usch, idag har jag verkligen inte fått någonting gjort alls! Tror jag har en förkylning på gång, har ingen ork i kroppen.

Ska försöka att hinna med lite grejer imorrn, mycket skolarbeten och så nu, plus att jag måste ringa ett par samtal och besöka fotografen.

Nu ska jag göra iordning en kopp varm choklad och sen titta på Wallander :)

Snygg kalufs!

Blir så irriterad på sånt här! Hur kommer det sig att kändisar kan gå ut utan att fixa håret och ändå blir det såhär snyggt? :p Slarvigt men på ett fint sätt.. Eller så har de en stylist som fixar håret så det ska se ut som det inte är fixat;)
image268

Ge mig sommar

SÖT klänning från asos.com! Den skulle vara helt perfekt i sommar:D Men än så länge är det bara februari.. Fast jag skulle inte ha något emot vintern och snön, om det bara kunde vara en ca 25-30grader varmt;)
image267

'Hide the sunlight in your eyes'

image266
Idag är en sån där tråkig söndag. Jag har bestämt mig för att göra ett halsband åt syster, men måste till stan imorrn och handla lite för att kunna börja med det. Det ska alla fall gå i turkost, ljusrosa och silver:)

Smycken

Vaknade för en liten stund sen, har precis ätit frukost och sitter nu här och fryser. Snön har nästan smält bort igen och det är skönt!

Hittade inget till storasyster igår, men fick lite tips från tv4 nu:p Hon ville ha något personligt och på fyran visade de hur man gör egna smycken:) Får ta och prova på det tror jag, kan nog vara roligt.

Lördagkväll med snöoväder

Vet inte om det blir någon tjejmyskväll ikväll, ingen orkar ta sig till nån i snöyran;) Får se om jag orkar göra lite äppelpaj (tänkte nämligen muta dem med det så de skulle komma till mig) haha:D Men det blir säkert imorgon istället.
Ska inte missa Göta Kanal 2 kl 20.00 alla fall, den är rolig:D "Skit på dig!"

Här är det snöstorm..

Kom sommar och ta mig härifrån!
image265

Tilde, flytta lite på dig!

Det vart ett lypsyl, ett nagellack, foundationborste och brun utan sol till ansiktet:) Mycket mycket bra!

Igår på Mc Donalds, när jag skulle slänga skräpet stog en mamma med sin dotter där, och dottern körde ner huvudet i sopinkastet och stog i vägen när jag skulle slänga. Då sa mamman, "Tilde, flytta lite på dig!" Öööh? Tänkte jag, innan jag fattade att det var den där lilla ungen som hette Tilde;)

Ingen vovve idag

Ska inte hämta lille valpen idag, det blir nästa helg istället. Jag som sett fram emot det den här helgen.. 
Så nu ska vi snart till Mjölby, kolla lite i affärer. Jag vill hitta en vårjacka! Och någonting ska jag väl lyckas att hitta till syster.
Förövrigt är pollypåsen på 500g jag köpte igår nästan slut.. Får snart ta en tur till cloetta igen;)
image264

Valpvakt

Imorgon blir det visst att åka in till Linköping igen, ska hämta en valp som jag ska vara hundvakt åt:)
Eller det är mammas kompis som ska vara hundvakt, men eftersom hon bor i huset brevid så ska jag hjälpa till att gå ut och busa med den o så:)

Sen ska jag försöka hitta nått kul åt storasyster lite snabbt, eftersom vi ska fira henne på söndag. Glömde helt bort det idag!

Nu ska jag käka sallad.

Mc Donalds + Cloetta

Hemkommen med en jättesöt skjortliknande sak, puder och massa godis från cloetta;) Klart man känner sig lite onyttig med en stor cloettapåse när man bara några timmar tidigare smällde i sig mat från mc donalds. Men det är ju fredag:)
image263

'Och ändå känns det som om hela världen sjunger'

Får se om jag kanske hittar något kul på våran lilla shoppingdag. Ska köpa ett löspuder som jag hittade igår men som jag inte köpte. Sen ska vi ta en bit mat, hoppas vi kommer överens om vart vi ska äta haha;)

På måndag ska jag till fotografen och ta kort till mitt nya leg:) Det är verkligen på tiden att jag fixar ett nytt eftersom det inte ser ut som jag på det gamla.

Prosit

Vaknade för en stund sen av "atjooo, atjoo!" Det var katten som fick en nysattack och nös 5-6 gånger ;) Är väl jag som har smittat henne, har varit lite nysig ett par dar.
Nu ska jag äta lite frukost och hoppa in i duschen.

RSS 2.0