'If you seek Amy tonight'

Haha Britneys nya låt, If you seek Amy, är riktigt rolig när man väl fattar texten;)

Så jaha, det är väl dags att ta och skriva ett inlägg då, det har varit väldigt dåligt på den fronten de senaste veckorna. Har ju fortfarande inget internet hemma hos mig.
Trivs i alla fall mycket bra i lägenheten, även om jag får lite hemlängtan då och då. Katten har också börjat vänja sig.

Imorgon blir det jobb från 9 till 17. Och nattpasset 21-05 är fortfarande ovisst, men jag känner på mig att jag får ta det också, även fast jag har sagt till att jag inte kommer orka. 4 timmar som jag ska hinna äta och förhoppningsvis sova en snabbis. Sen tidigt på lördagmorgon (är det ens nödvändigt att gå och lägga sig?) så ska jag och Elina åka till Stockholm och shoppa hela dagen. Det ser jag verkligen fram emot! Sen när jag kommer hem därifrån på kvällen så är det bara att skutta till jobbet igen, 22-05...
Och jag som är supersugen på att partaja med Hanna och Frida imorgon!

Idag så har jag haft tjejerna på besök, våfflor bjöds det på minsann:) Och Hanna hade goda påskgodisägg med sig!

Nej, om jag ska ta och gå hem till mig då. Plugga lite. Guideprov på tisdag. Motalas historia, med allt det innebär; Göta kanal, Motala verkstad, Medevi brunn, Radiomuseet... Men det är faktiskt skitkul:)

20 år idag!

Det blev en helt perfekt 20-årsdag!! Har fått massor med fina presenter och släkten blev överraskade av min lägenhet som jag hållt hemligt för dem.
Nu är jag jättetrött så jag ska sova, och imorgon jobbar jag fyra timmar, sen blir det systemet och tjejfest hos mig på kvällen! Kommer bli så fruktansvärt roligt! :D

'I hope you know that you can't come back'

Jag har verkligen haft fullt upp den senaste veckan! Förutom jobb och utbildning på turistbyrån, så har jag flyttat precis allt jag äger och har! Det har varit ett par riktigt jobbiga dagar med alldeles för lite sömn. Men nu är allt i stort sätt klart. Har fortfarande inte hittat något köksbord, men det får bli ett senare projekt.
Vill också passa på och tacka Lina och Emma för all hjälp de här dagarna. Massor med hjärtan till er!<3

Imorgon är det då min 20-årsdag!:) Känns helt galet. Så imorrn kväll blir det kalas med släkten och på fredag blir det 20-årsfest/inflyttningsfest hos mig med tjejerna:D


18-årsdagen!

RSS 2.0