Jag och min spindelfobi

Fick besök av en spindel mitt under matlagningen.. iih!

Min fina :)

image39

'Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd'

Oj, såg precis att nu är det helt uppbokat på Winnerbäck, både fredagen och lördagen i Linköping! TUR att vi beställde igår;)
Ska snart ta o laga iordning lite köttfärssås. Sen ska jag följa med mamma till röntgen, stackars mamma har troligtvis knäckt ett revben:/ Hon ska jämt ha sån otur..

Lite pics från Emmas fest =)

Vilken kväll det var! :)


Winnerbäck

Emma och jag har precis beställt Winnerbäckbiljetterna till konserten i Linköping den 7/12 =) Var bara ett fåtal kvar, förra veckan fanns det massor. Så vi fick ståplats fast det hade vart göttigare o sitta, men men:p

Det var jätteskoj igår även om vissa delar av kvällen är lite suddiga;)
Jag fick måla naglarna på alla, så vi hade samma färg:D Vet dock inte hur snyggt det vart på dom som jag målade på framåt kvällningen efter några glas haha:)
mm en hamburgare skulle inte sitta fel nu. Inte en pizza heller, mohaha;)

Party party=)

Nu ska jag snart hoppa på bussen till Emma så ska vi fixa oss lite innan alla kommer=) Kommer bli en skojig ikväll tror jag, tralalala:D

GRATTIS EMMA<3


Min snuttis fyller 18 äntligen=) Så ikväll blir det att fira henne! Först lite "förfest" hemma hos henne med dricka o lite gott att stoppa i magen:D Sen ut på hugos eller så.
image25

'Jag ska göra nånting, jag ska slå er med häpnad!'

Fick följa med på tre möten idag, inte för jag fattar mycket av vad de säger men roligare än att skura toaletter;) Nästa onsdag ska jag följa med på invigning på motormuseet=)

Hoppas verkligen på en lyckad kväll imorrn:D

Kockisarna:)

image24
Måste ändå säga att jag saknar köket liiiite:P (varför har jag cancerschaletten på mig?) hahah;D

'Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på'

Gick en sväng på stan efter praktiken, Emma orkade inte följa med, men det var bra för jag hittade lite hemlisar till henne hih;) Hittade ett nagellack till mig oxå, kanon ju!

Satt o funderade lite på studenten. Vi i Linköping tar studenten fredagen den 13:de. Tjohoo! Lyckosamt måste jag säga, det brakar väl åt helsike alltihopa haha.

Fick sluta en timme tidigare från praktiken, jag är så snabb med uppgifterna dom ger mig;) Och imorrn ska jag vara med på lite möten. Fredag blir vanlig skoldag, får nog reda på resultatet på receptionsprovet då (hoppas på MVG!!) haha
Och nu kom jag på, bara för jag tänkte på skolan, att jag måste börja läsa svenskaboken. En världsomsegling under havet (heter den väl?) Och jag är väl inte jätteförtjust i att läsa..

Dagens låt: Kent - Ingenting

Slappar:)

Sitter på praktikplatsen nu och kollar runt lite på internet. Jag FÅR faktiskt det, finns inte så mycket att göra nu fram till 12 när vi ska iväg på jubileumet=)
Ne om jag ska kila iväg o hämta en kopp varm choklad..? :p

'Do you see how much I need you right now?'

Hämtade min mobil idag som varit på lagning. Andra gången den var inlämnad sedan mitten av augusti. Första gången tog det 5 veckor innan jag fick tillbaka den, lämna in den igen för typ 3 veckor sen. Skitmobil. Ska lämna in den imorrn igen, dom lyckas inte riktigt att laga den, klåpare..;) Hoppas jag får en ny istället.


Är det SÅHÄR praktik ska vara?

Mycket förvånad att det var så roligt, med tanke på vilken skitpraktik jag var på förra året;)
Haha det kom in ett helt busslass med tyska tanter som började prata med mig. Jag kan inte ett ord tyska. Jag tror dom frågade efter toaletten. HAHA
Förra året fick jag städa hotellrum inklusive toaletter och avlopp i 6 veckor av 7, jippi..
Imorrn ska jag med chefen på nått jubileum vid platens grav, jag kommer nog få göra himla mycket varierande saker under de här veckorna=)

Rosetthalsband

Knåpade ihop ett sött halsband igår efter lite inspiration från en annan blogg:p

image20image21

'Maybe the diamonds are not for everyone'

Praktik imorrn då, får hoppas att det går bra med tanke på att jag inte är helt frisk. Mår illa o grejer, åkte hem från skolan så jag kunde vila lite. Men med min tur så om jag inte blir sjukare nu i veckan så blir jag väl det till på fredag istället;) Typiskt.

'Det finns en fagrare glans, någon annanstans'

image16
Waah, jag skulle kunna döda för det här håret;)

Slappissöndag

Imorgon börjar skolan igen. Helgerna går alldeles för fort. Men på tisdag börjar praktiken alla fall, får väl hoppas att det är roligare!
Känns som att jag har ganska mycket att göra i veckan ändå så det går nog fort, för jag längtar till fredag;)


'Säg att jag gärna kommer åter, ifall allting är förlåtet'

image14
Den här väskan från asos.com skulle jag gärna ha i min samling;)

'Nu faller löven över Stångåstan'

image10

image11

Min lille bäse skulle förstås hjälpa till när jag skulle bädda nytt i sängen. Eller snarare stöka till;)


Ikväll blir det lugnt, skönt det! Fredagar är jag så trött. Blir lite film (och kanske lite göttande? Troligtvis, vi gör inte annat än äter:p) hos Emma, vi ska väl oxå planera lite för nästa helg:)

VIP-kväll!

Jupp, vip-kvällen på Gina Tricot kan ju vara kul att kolla in, kanske hittar nått skoj :) Men det kommer väl vara smockat med folk haha.
Ska plugga en liten sväng nu och vänta på att Emma ringer, hejsvejs!

image8

'Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln'

Provet idag gick bra, men jag vet inte riktigt vad jag har för nytta i framtiden av 1800-talets realistromanförfattare och vilka böcker de skrivit..;)
Nästa vecka börjar praktiken på Motalas turistbyrå, från tisdag till torsdag fem veckor framöver, det ska bli spännande=)

Trötter

Emma har precis åkt hem, vi har suttit o grejat lite vid datorn. Ösregnat har det gjort hela kvällen med, vi fick ta bussen hem till mig för att inte bli dyngsura!
Vi har kollat lite på gamla festbilder, minnen haha:p

Nu är jag jättetrött, skulle vilja hoppa i säng men jag måste plugga..

'Uppför är det lättare, men neråt är det brant'

Köpte jackan på Vero Moda igår, very nice:)
Imorgon har vi svenskaprov och på fredag har vi prov i reception, dessutom har vi ett inlämningsarbete som ska lämnas in på fredag OCH spanskaglosor/fraser, vet inte hur jag ska hinna med allt..

Om en stund ska jag o Emma gå en sväng på stan o ta en fika o lite sånt, behöver en paus från pluggandet!

'Jag var virrig och trött, jag var sliten och nött'

Jaha nu sitter jag här en sväng o lägger in lite ny musik på mp3n, ska snart gå ut i regnet till bussen och åka till skolan.
Hoppas jag hittar nått kul att handla sen med mamma, kanske en liten present till Emma som fyller 18 om lite mer än en vecka;)

En bild från förra våren!

image5

Titta vad söt och liten (hon syns ju knappt) min lille kissebebis var! (fast hon är minst lika söt nu, bara inte lika liten) ;) 
Här är hon bara några veckor gammal och jag hade inte fått hem henne än=)


'Natten var så tyst och skön och månen var så vacker över taken'

Dagen har varit lång, ingen bra start på dagen att gå upp klockan kvart över 5 tycker jag, men vill man bli nått får man ju plugga. Sen kom syster och hämtade mig när jag kom med bussen till stan och så åkte vi till trafikskolan för att skriva in mig. Då hade ju såklart genomgången redan startat och alla vände sig om när jag kom in och skulle hitta en stol;)

Imorgon ska mamma möta upp mig i Linköping och vi ska kolla efter en vinterjacka till mig! (har hittat en mysig på vero moda) :D


wiee

Min snälla storasyster har övertalat mig så imorrn ska jag börja på körskolan ändå, tänkte egentligen ta teorin hemma, men det är klart att körskolan är bättre=) Och så går ju dessutom Emma där med, blir mindre läskigt då;) Får väl bara se hur det blir med skolan, sista lektionen slutar 4 på måndagar och körskolan börjar 5, så jag får springa till bussen som går 16.13 och är hemma i stan 17.03 och komma försent varje gång?
Aja det löser sig väl får vi hoppas=)

Övningskörning

Idag har jag vart ute o kört i ett par timmar, det gick kanoners. Ska väl alla fall försöka göra skrivningen innan jul. Vill ju ha körkortet till nästa sommar, men vi får väl se hur det blir med det;)
Snart ska jag laga iordning lite kyckling och wokade grönsaker=)

Shopping

Har vart i Linköping en sväng idag, hittade ett par byxor på Gina Tricot, en spegel, örhängen och lite annat smått o gott.
Handlade hem mat från salladsbaren oxå, kycklingsallad utan ärtor, ananas, sparris och ägg haha, jag och Lina åt det jämt förut;)

image1

Välkomna till Tildes blogg

Jaha, då har man gjort en blogg då, det var väl på tiden:)

RSS 2.0