'Cause I need time'

Det har minst sagt varit ett par händelserika dagar den senaste veckan. Var sjukskriven två dagar för ryggen, jobbade på fredagen då jag lämnade över dagens kunder till tjejen som ska ta över efter mig.
Var ledig fredagsnatten (för en gångs skull!), så det blev party hos mig med Emma, Hanna och tre grabbar som Hanna kände. Mycket trevligt må jag säga. Dock blev inte kvällen lång då det var ganska folktomt ute.
Sedan jobbade jag lördagnatten och fy helvete vilken natt det var. Första sommarharrys och folk till förbannelse. Skar mig på brödkniven hela tre gånger, brände mig på ugnen och klämde mig i lådor. Kände verkligen att jag var på topp.

Och idag skulle jag fortsätta överlämna kunder till den nya tjejen, men hon hade blivit sjuk, så jag skulle få göra dagens jobb själv. Men det gick jag inte med på, då anledningen till att jag sjukskrev mig förra veckan var just därför att jag inte klarar av att jobba med värken i ryggen.
Så nu har jag fått sitta i telefon med sjuksköterskor, läkare och sjukgymnaster..

Men fick nyss glädjande mail, nämligen schemat för sommaren! Kommer att jobba på turistyrån i hamnen och turistbyrån i Varamon! Jäklar vad kul det ska bli!

'Take me to the beach'

Wohoo, sitter hemma i min lägenhet med bredband! Äntligen har det kommit igång. Det har BARA tagit en och en halv månad.. Haha. Men digital-tvboxen vill fortfarande inte fungera.

Så nu sitter jag i soffan med datorn i knät, värmekudden bakom ryggen (har rysligt ont nu) och kiwismulpaj bredvid. Fick även ett glädjande telefonsamtal förut. Jobbar min allra första dag på turistbyrån den första maj! :) Ah, vad jag längtar! Och schema för resten av sommaren kommer i veckan. Så med andra ord känns det riktigt fint nu. Förutom ryggen då. Läkaren sa att jag måste ringa och boka tid hos en sjukgymnast. Jag vill inte att ryggen ska vara paj. Den känns som en ganska så viktig kroppsdel..

'Oh baby, baby, does she take a piece of lime'

Åh vilket härligt väder det är! Blir på så himla bra humör.
Helgen har bestått av nattjobb. Väldigt mycket folk ute måste jag säga. Så vi hade en hel del att göra, och träffade en hel del roliga människor som vanligt:)
Nu bär det av mot släktkalas, Essan fyller år! Och imorgon drar vi ihop tjejgänget och hittar på nått i det härliga vädret:)


Glad påsk!

Färgar just i denna stund håret på mamma. Hoppas det blir bra så att hon kan visa sig ute sen. Vi tänkte nämligen gå och ta en glass någonstans.
Skönt att vara ledig idag. Börjar 21.00 ikväll och jobbar till 05.00. Och likadant imorgon. Härlig påsk. Men så är jag ledig på måndag igen alla fall. Alltid något.
Fick ett komiskt mail nyss. Tur att man inte är lättskrämd. Jag känner att det var så jävla rätt när jag sa upp mig!

Igår kom tjejerna till mig och vi grillade korv! Årets första grillning:) Det var mysigt, även fast vi satt i skuggan vid garagen;)
Annars har det inte hänt så mycket spännande, jobbar och sliter för jämnan tycker jag.. Blir ändring på det snart, wihoo! Jobba kommer jag att göra, men slitet är det slut på. Min rygg kommer att tacka mig.

RSS 2.0