Var är snöstormen?

Nu ska jag snart gå och lägga mig, kanske slänga på en film oxå. Imorgon ska jag nämligen sova ut lääänge! Inte för länge dock, blir hämtad vid halv ett nån gång:)

Men den där snöstormen som skulle komma ikväll som det har pratats och varnats så mycket om, den har jag inte märkt av alls! Skönt det. Fast det regnar nog lite. Eller så är det snöblandat regn. Jag har alla fall tak över huvudet som tur är haha:D
Godnatt

'Bussen här utanför går ingenstans'

Usch vad trött jag är, och sugen på något gott är jag med:) Tror dessvärre inte vi har någon glass kvar.. Får nog bli lite yoghurt!

Hu, härom dagen såg jag en tjej med kort kjol och bara ben! Vad kallt det måste ha varit! Inte många plusgrader här inte, även om solen tittar fram lite då och då. Jag längtar tills jag kan ha bara ben men jag tänker alla fall vänta tills vädret tillåter det:)
image261

Sötbonden

Jag drömde om tv-bonden Karl-Petter inatt! Ibland har man bra drömmar minsann:) Hoppas att han vinner Let's dance, han är ju så charmig&söt ;)

Det var ganska roligt på Salong Fame, fick lite tips på ansiktsbehandlingar, vax, makeup och sådant! Efter det åkte jag hem och gick en sväng på stan med mamma, sen mötte jag Emma och vi tog en fika.
Och imorgon blir det Linköping en sväng med lite shopping och klänningsletande:D

Grattis!

Pratade precis med storasyster, hon fyller år idag, ett stort GRATTIS till henne:D
Hon är så snäll & rar, fixar och grejar för min skull. Vi pratade lite jobb och sånt, och hon har en vän som kan ha lite bra kontakter till sommaren, spännande!


Julgranen hemma hos syster på julafton :) Haha kika ut genom fönstret, det ser inte speciellt juligt ut utan snö. Ser snarare ut som juli ?
image260

Min ögonsten

Haha rolig den där katten, finns nog hundratals skojiga bilder på henne. Nu springer hon och jagar en råtta runt mina fötter. Ibland far hon en meter rätt upp i luften!
image257

Ett klick bort

Hahaha jag kanske är efter, men det här var det roligaste jag sett på länge!
Onlinepizza.se, klicka hem pizzan direkt från Internet till dörren;D Jaa, tekniken går verkligen framåt!

Make up

Hela dagen har det kännts som torsdag. Men än så länge är det bara onsdag. Fast det gör inget, snart är helgen här:D Imorgon ska vi till Salong Fame, inga lektioner på hela dan:p Bara sminktips och sånt, man kan ju hoppas att det är kul, men man ska väl inte förvänta sig förmycket, vi ska ju få tips om naturell och proper sminkning..
Inte direkt några klatchiga ögonskuggor:p
Men snart får jag ta och beställa tid på Make up store, för en sminkkurs där!

Makeupartist är ett jobb jag skulle kunna tänka mig, eller typ hudterapeut :) Ska skicka ansökan och hoppas på det allra bästa!

image256

Gråslask

Idag fick jag skjuts hem av pappa med bussen, enda hem till dörrn haha:D Skönt att slippa gå, det är nämligen snö/regn/slaskväder och allmänt grått och mulet. Så inga isklumpar till fötter idag inte;)

Skoldagen har varit seg, men helt okej. Mest besått av lite info om våran inrikting för ettorna som snart ska välja, och flams&flabb haha:p Johanna skrämde skiten ur mig med sin jäkla pappersrulle;)

Vaknade alla fall på rätt sida idag, med katten brevid! Hon var hur gosig som helst, låg och klappade mig i ansiktet med tassen, det piggar upp vilket dåligt humör som helst! :D

'I'm on the outside'

Tittar lite slött på '50 first dates'. Den är lite rolig den. Försöker oxå ladda över lite bilder från min mobil till datorn, men det går inte alls bra.
Jaja, nu blir det sussa, halv 6 ska jag upp i morrnbitti..

image255

Lasaña

Hemma nu, fick lasagne förut!:D Me gusta la lasaña. Haha ofta man säger att man gillar lasagne nere i Spanien? Aja, jag KAN ifall jag skulle vilja då;)

Nu är jag väldigt frusen, ska hoppa in i duschen och sen äta lite glass. Ja, jag är konstig, jag fryser, ska tina upp i duschen och sen kyla ner mig med glass. Haha men gott är det:D

Akta er för mig på morgonen;)

Mitt morgonhumör är verkligen inte det bästa, imorse var allting fel! Hittade inte vantarna, fick inte på mig skorna, plus att jag är hur skoltrött som helst! Då är det lätt att det blir ett litet utbrott eller två haha.

Är i skolan och har egentligen lunch nu, men jag sitter och slappar vid datorn istället. Snart har vi prov och jag har inte ens läst på allt. Orkar inte plugga på världskartan;)
Efter skolan ska jag hem till låssasmormor, hoppas hon har lagat lite mat till mig då mohaha:D

På torsdag ska vi till Salong Fame med klassen, få lite tips på sminkning och så, skoj!

Godnatt

Usch vad trött jag är, ska snart sova, men jag måste plugga lite till:/ Har sovmorgon imorrn alla fall!
Var hos studievägledaren idag i skolan, får se hur allt blir med saker&ting till sommaren och hösten:)


Dessa två ringar (ja, den nedersta bilden är oxå en ring:p) från bagsandfashion skulle inte sitta fel på mina fingrar:D
image253

image254

Mössa!

image252
Checka in sötaste mössan från ASOS! Det finns visst vissa bra grejer med vintern;)

'Long lonley road'

Pluggar massor för tillfället. Gör en liten paus då och då. Har turismprov imorrn..
Får inte missa Cityakuten ikväll, har missat det flera veckor i rad, så nu hänger jag väl inte riktigt med i handligen:p Börjar inte Grey's och Desperate housewives snart med?

Armbandstävling!

image251

Jag är med i Ellinorak's tävling där jag kan vinna ett snyggt guldarmband.
Armbandet kommer ifrån Bags and Fashions.
Vill du också vara med och tävla om det här snygga armbandet?
Gå in då här på Ellis blogg och läs mer!

Är ju verkligen sugen på lite nya smycken och även fast jag aldrig vinner något så är jag med och tävlar alla fall, gör man inte det här man ju ännu mindre chans att vinna;)

Hår

Funderar på att kanske beställa lite hårvårdsprodukter från Lyko! Lite inpackningar o så, eftersom jag absolut inte vill klippa mig. Fraktfritt är det att beställa därifrån, mycket bra:) Kanske även ska köpa någon toning i veckan. Är sugen på att göra nått skoj med håret, men det finns nästan inget som inte sliter och skadar håret.

Haha, läste på deras hemsida att ett normalt hår växer 40 m/dygn om man lägger i hop alla strån man har på huvudet :p

Bananas

Hemkommen från en tröttsam skoldag. Har ont i huvudet och är allmänt sur. Men det beror antagligen på att jag inte ätit något sedan halv elva. Slängde i mig två bananer nyss, haha jag som inte ens gillar bananer något speciellt.

Och imorse (eller imorse, i förmiddags då) kände jag att jag var lite för mycket av en tidsoptimist! Gick hemifrån 20 över elva och bussen gick 11.25. Det resulterade i vad som kändes som ett maratonlopp!

Filmkväll

Nu ska jag snart bege mig ut i kylan, ska på svull- och filmkväll! :D Men om jag känner sällskapet bäst så blir det svull- och snackkväll;) Tjattra är vi rätt bra på.

Har tränat lite fickparkering och sådant trams idag, men jag tycker det går bra. Kan väl säga som så att det var tur att det var konor och inte riktiga bilar jag övade med haha, då hade det blivit en och annan buckla!

Sommar&sol

image250
Det är soligt ute idag, men minusgrader. Längtar till sol och PLUSGRADER, helst över 20grader;) Det låter fint det.
Sommaren är faktiskt lite halvt planerad, så det ser ljust ut! Och nu sista terminen innan studenten kommer det säkert gå fort:)

Vinter

Det är snö och minusgrader ute och jag känner mig slö&trött. Hade tänkt att få en hel del gjort idag, men får se hur det blir med allt.. Kanske ska passa på att prova lite halkkörning alla fall? :)
Nej nu ska jag väl ta o slita mig från sängen o fixa lite frukost.

'Dom viskar, du är tidlös'

Det blev varken skor eller smycken. Hittade inget roligt. Istället blev det lite fina grejer till min framtida lägenhet haha:) Lite snygga galgar o så!

Får se vad kvällen bjuder på, finns det något skoj på tv tro?

Skor&väskor

Nu ska jag göra iordning mig lite, sen blir det en tripp till Linköping:) Ska titta om jag hittar ett par skor, även fast jag fick ett par skor av mamma senast igår;) Men skor och väskor kan man inte få för mycket av! Sen är jag sugen på lite nya smycken.
Ska prova på att köra motorväg för första gången idag med, får väl se hur det går haha;D

image249
Middagsbordet igår;) Yummie

Ladiesnight ;)

En mycket bra kväll med god mat och supersällskapet;) Plus lite godis och chips på det, kan inte bli bättre! Mycket snack och gluttande på gamla filmer och klipp på youtube haha.

Nu är jag trötter och jag ser inte fram emot diskberget jag har framför mig imorrn;) Men det är smällar man får ta. Blir en sväng till Linköping oxå, kanske hittar något kul:)

HLR

Har haft hjärt- och lungräddning idag. Haha jag trodde jag hade stavat fel på lungräddning. Kul det ser ut;) Grädda lungan lite i ugnen;) Men dockorna man provar på är läskiga!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte står i handduk när folket kommer!

Tok-söt!

image248
Hur sött är inte det här va? Bebismössan på! Hihi hon får stå ut med mycket hon;)

Rösta:)

Gå in HÄR och rösta på min blogg är du gullig! :D

image246

Nyckelpiga

Har precis beställt ett jättesött nyckelpigehalsband med klocka från cocoo! Fast det är mamma som betalar, jag får det nämligen i födelsedagspresent. Även om det är ett tag kvar tills dess så beställde vi det nu, vill ju inte att det ska ta slut :p

Det doftar kyckling ifrån köket, jag har visst blivit lite smått beroende av just kyckling tror jag;) Men det är ju så gott!

Imagine fashion designer

Det här spelet skulle jag vilja ha till datorn! :D
image245
"Imagine Fashion Designer utforskar den fantastiska och glamorösa modevärlden!

Studenterna på "Charlton's Fashion Academy" börjar ett nytt liv på Manhattan och upptäcker den professionella stylingens värld i "Style Factory", ett känt mode- och kosmetikföretag.

Clara Williard, en wannabe och lovande designer, går med i Caroles (från det första PC-opuset) team och får lära sig vad vänskap betyder när hon blir hennes bästa vän och förtrogna.

De träffar extravaganta figurer, till exempel företagets förmögna ägare Nelson Sullivan och hans nyckfulla fru. Clara blir så småningom kär i Nelsons son, Scott, och blir en begåvad och känd designer!"

OC

Nu blir det yoghurt med müsli och OC. Bra eftermiddag med andra ord! Har varit ute en sväng på vägarna, men för tillfället behöver ni alltså inte oroa er, sitter inte bakom ratten förrns på lördag igen;)


Har du problem?

Hahahha den här gamla Lotto-reklamen;D "Har du problem Åke?"

Ledig

Studiedag idag, det blev en välbehövd sovmorgon på det:) Och imorgon är det redan fredag! Får se om det blir lite tjejmiddag o så i helgen!

Armband

image243
Titta vilka söta armband med budskap på!
De kommer ifrån kyssjohanna.se :)

Jag saknar dig :(

image244
Du finns i mina tankar ständigt! Minnena flödar genom huvudet. Vi har gjort en hel del tillsammans. Ska alltid tänka på dig och minnas de fina stunderna. Jag saknar dig så.

'Här går dagarna och här går åren'

Den här dagen har hittills varit helt sämst! Jag mår dåligt, plus att jag fick en svimattack i skolan:/ Nästa år är det nog bäst att gå i ide den här dagen.

Två år har verkligen gått fort. Jag saknar dig! :(

Studentklänningstankar..

Jag är helt slut och jätteont i nacken. Dessutom känner jag inte för att gå till skolan imorrn.. Men men det är bara att rycka upp sig och tänka positivt!

Har börjat fundera på hur jag vill att min studentklänning ska se ut och jaa, jag är ganska nöjd med vad jag tänkt:) Måste bara få det från tanke till verklighet med.

Väskberoende

Denna ursöta lilla väska kommer från asos.com. Måste snart ta och provbeställa därifrån, men jag kommer aldrig till skott=) Sedan har jag inte för tillfället råd heller..
image242
Ska hämta lite kex och cream cheese med vitlök och örter, för att sedan bänka mig framför tv;n och se I huvudet på Gynning!

Congrats!

Min bror fyller ju 23 år idag, ett stort grattis till honom;)

Mysigt värre

image241
Här är då mysjackan, och likadana byxor till det:)

Så sött!

Hur sött är inte det här halsbandet då?!  En liten nalle för 295kr hos Cocoo.se!
image240

'Maybe I'm amazed'

Det blev kycklingpaj med mamma på Lindhs:) Sedan vart det lite inhandlat, bland annat en brun mysdress från Cubus! Perfekt=)
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen.

I skolan

Sitter i skolan nu, skriver lite om konferenser. Tråkigt är det, men jag slutar om ca en timme.
Då ska jag möta upp mamma och gå en sväng på stan här i Linköping. Kanske äta en bit med:) Hoppar nämligen över lunchen så jag kan få sluta lite tidigare. Skolmaten är ändå inge vidare. Men imorrn är det tacobuffe, det är gott!

Godnatt

Som ni ser har jag ny header, Elin som har gjort en åt mig igen! Jättefint ju:D

Godnatt på er!

Frusen&trött

Helt genomfrusen är jag, ska alldeles snart krypa ner under täcket och somna till en film! Kalle Blomkvist tror jag det får bli hihi

Har slängt iväg ett mail som är ganska avgörande för framtiden med;) Spännande!

image237

Fritt vilt / kallt byte

image236

Fritt vilt hette den norska filmen vi såg. Eller Kallt byte på svenska. Norska killar är söta;)

Jag har vart duktig och gjort lite skolarbeten, och nu ska jag äta mango:D

'Jag är varken hjälten eller boven'

Igår blev det lite filmtittande, en norsk skräckis. Kommer inte ihåg vad den hette, men spännande var den:p Fast det var nog bara jag som tittade, kände att jag inte riktigt hängde med i diskussionerna där ett tag;)

Men efter filmen vart det lite planerande inför sommaren eller kanske mest troligt hösten. Det är hemligt, men man kan ju alltid hoppas på det bästa! :)

Väderblandning

Usch vad trött jag är. Kunde ha sovit hela dagen. Istället tog jag bussen 11.25 till skolan, var där en kvart av lektionen, sen fick vi åka hem.. Det är sånahär dagar som känns nödvändiga.

Vädret har växlat väldigt under dagen med, vindstilla, regn, sol, blåst, snö och sist men inte minst hagel.
När det är kallt och snö eller regn blir jag deprimerad. Man kan väl alla fall få slippa nederbörd? Nej nu tycker jag att det är dax för vår.

'Cold is the night I see you go'

Räknade precis hur många veckor det är kvar till sportlovet, 4st är det bara:D Studiedag på torsdag med, det känns hur bra som helst! 7 veckor kvar tills jag fyller med=) Och även 7 veckor kvar till praktiken!

Dålig natt

Det har varit en ganska orolig natt, det har blåst så jag trott att fönstret ska fara in och jag vaknade av att hela rummet var upplyst, tittar ut och får se en enorm måne! Sen lite mardrömmar på det, hur mysigt som helst. Som tur är har jag sovmorgon imorrn, börjar kvart i 1. Och så en dålig grej på det, vattnet kommer att vara avstängt från 7 till 16.. Och eftersom jag inte börjar 8 så kommer jag inte ha något rinnande vatten när jag går upp. Men jag får försöka klara mig ändå.

Pink!

image235

Oh, denna tävling skulle inte vara fel o vinna:D Rosa och härligt! Tävlingen hittar ni hos Maria.

'Maybe the diamonds are not for everyone?'

Sitter vid datorn hos pappa nu, vad konstigt det känns! Har haft min bärbara i två veckor, och jag har redan glömt hur det var att sitta vid den gamla;) Det är så väldigt stor skärm och tangentbordet känns helkonstigt!
Håller på att ladda ner lite musik o så nu:)

'As the years pass you by'

Har varit och handlat lite gott till kvällen, tacopaj, nötter och mango:D Dessutom har jag både Veckorevyn och Cosmopolitan att läsa. Måste ta det lite lugnt, känner att jag börjar bli förkyld IGEN. Kanske myser framför en film oxå!

En solgul tack!

Ja, är det någon som har lust att ge mig en sån här mysdress från Juicy Couture, i solgult helst?:D Det vore ju för snyggt! Fast den här rosa är inte fel den heller.

image234

Vilket kap!

image233

Var på stan en snabbis och köpte denna söta lilla Chanelkopia:) Ville egentligen ha svart, men de var slut. Fast grå är lika fint det med! Den hade kostat 199kr, sedan 99kr och nu 29kr!!:D

'Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie'

Ska möta Emma sen i stan och kvällen ser ut o bli bra!:)
Nu ska jag fixa o greja lite, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig..

image232
Haha ett år gammal bild:p

Pengar kan inte köpa lycka

Jaha ja det var en räkning för två månader från Comhem. Sedan kommer en räkning per månad, men det var ju kul att dubbelräkningen kom just denna månad, för januari är det ju aldrig några utgifter.. :p
Så denna månad blir ganska snål med andra ord. Jag menar, studiebidraget räcker ju så långt;)

Ska betala:

  • Bredband
  • Mobilen
  • Datorn
  • Winnerbäckbiljetten (men till den finns sparade julklappspengar)

Men skit samma, pengar är faktiskt inte hela världen, det viktigaste är att man är frisk och att man har underbara människor runt omkring sig:)


Kom hem

Sitter i Comhems telefonkö nu, jag är nummer 12.. Det här lär ta ett tag. För o inte tala om vad det kommer kosta. Men jag har fått en för dyr räkning och tänker inte betala förrns jag rätt ut det. Inte värst skoj.

'Where the sun will always shine'

image231

Åh vad jag längtar tillbaka till Gotland:)

Mera mat!

Dagen startade inget bra för min del och jag tror jag vet varför. Måste skärpa till mig när det gäller maten, har slarvat som bara den dom två senaste veckorna. Har knappt ätit nått alls. Det är läskigt hur fort magen vänjer sig utan mat o man kan gå hur länge som helst utan o äta. Och på två veckor har jag inte ätit mat i skolan en enda gång! Visserligen har vi inte lunch så ofta eftersom schemat är lite speciellt, men några gånger har jag faktiskt bara hoppat över.. Så imorse fick jag inte behålla frukosten.. Men det ska bli ändring på direkt, mamma har köpt kycklingsallad till henne och mig från salladsbaren!:D Jag som älskar mat så mycket haha!

Julgransbarr!

image230

Såhär såg det ut när vi slängde ut granen i helgen;) Barr precis överallt.
Nu är jag hiskeligt trött, ska slänga på en film och somna till den. Har dessutom riktigt ont i magen, så det är nog bäst jag vilar:/

'Du kan ställa frågor om sanningen, finns det en eller finns det tusen?'

Hunnit med en hel del idag! Skolan, trafikskolan, stan med Emma, laga mat&städa:) Duktigt av mig, nu tror jag att jag ska ta ett varmt bubblande bad!

Äntligen vår!

Ja alla fall enligt tv4;s texttv. Där står det att i mer än halva Sverige är det just nu vår. Men om någon vecka kommer vintern igen. Hoppas de har feeeel! Det vore inte tokigt med lite vitsippor i backarna och vårsol som kikar fram.

Cosmo

Ettning, tvåning, trening, fyrning, femning, sexning, sjuning, åttning, nining, tining=Nya Cosmopolitan kom idag!:D
Nu är det OC, sen ska jag bläddra lite i tidningen, sen lite plugg.

Jag är Chanel

veckorevyn kan man göra ett väsktest! Haha riktigt roligt:p Men så är jag ju väskberoende oxå.

DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55

Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR - vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen...


Såhär såg mitt hår ut igår! En liten fläta:p

image224

Godmorgon, godmorgon!

Hann visst med ett inlägg såhär på morgonen. Är jättetrött, men det är ju redan onsdag så det är ju helg snart;) Spanska som första lektion, hoppas bara att inte Rosa är sjuk idag igen, och man har åkt in i onödan..

Nu vill jag verkligen ha sommar. Vi tar och hoppar över resten av vintern tycker jag. Nej nu ska jag väl slänga på mig jackan och bege mig till bussen.. Det regnar visst=paraply!

Mitt röda hjärta <3

Tänkte bara visa mitt söta hjärta jag har i fönstret:) Kanske ser lite juligt ut, men eftersom precis all julpynt är nerplockat så ser det inte så dumt ut med ett rött hjärta:)
Nej nu är klockan alldeles för mycket, MÅSTE sova nu!

image223

Nu ska jag snart sussa

image222

En liten bild såhär på kvällskvisten. Nu är jag väldigt trött och ska sova, måste gå upp halv 6... Maah.. Trött ser jag även ut på bilden, men jag tog den imorse så jag var trött med;)

Huvudet i krukan

Tittar på I huvudet på Gynning nu, hon är ju rolig hon:p Det är synd bara att hon ska spela så korkad när hon egentligen är smart.

Här är katten ganska osmart.. ;)
image221

'Vi kan väl ses igen, jag gillar Stångån på hösten'

Usch vilken stressig dag det blev.. Men skoldagen kändes nyttig, hann med massor på alla arbeten vi ska göra. Plus en sväng till trafikskolan, dock ingen springtur idag, men jag känner verkligen inte för att springa i mörkret. Speciellt inte i Råssnäs, där händer både det ena och det andra..
Laga lite mat nu, sen lite mer skolarbete, vill bli klar med allt på en gång så man slipper det sen!

Hahahah;D

Regler:
1. Ta fram din mobil
2. Öppna inkorgen för sms och bläddra neråt
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan
4. Gör likadant på varje fråga


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Blir så irriterad. Skicka ett mail om att vi kommer imorgon men att vi är upprörda över detta

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Okidoki, krya på dig

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
hej hopp hur går du i skolan på typ onsdag, har du lust å gå på ikea/stan å hänga me mej å kolla på 2 lägenheter på kvällen?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jo då kan vi ju köpa tillsammans:) jag ringer imorgon puss

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ring röstbrevlådan du har 1 nytt meddelande



Haha, klockrena svar:p

Bahamas heter det

Åååh jag fick ett sånt sug efter baconchips nu! Så gott det vore!
Nu är jag alla fall precis klar med ett skolarbete som jag kom på skulle va till imorrn. Och ska nu gå till skafferiet och se om jag hittar något roligt, sen ska jag sätta mig med min vän körkortsboken.
Efter det måste jag leta fram lite info om, hahah nu kommer jag inte ens ihåg vad det heter, alla fall ett land jag ska skriva om;)

Bahamas heter det ja! Bra att ta ett land man kommer ihåg namnet på;D

Bambooörhängen!

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.


Oh, jag som vill ha sådana örhängen! Hoppas hoppas.

image220

'Isen har smält och det luktar som vår'

Nu har vi vart på trafikskolan, klarat av ännu en fas och så ska vi nog dit imorrn med. Det känns riktigt skönt när man bestämmer sig att nu fan ska jag klara det!:D Blir troligtvis även att boka tid för uppskrivningen med, jag pluggar mycket bättre när jag vet ett slutdatum.
Sen är det halkan och enligt alla så ska inte den vara svår:) Och uppköring.. Men det är bara att kämpa på:D Till sommaren så...;)
Nu vankas det mat, bacon närmare bestämt!

'Nu tänder de gatubelysningen, bussarna åker sitt varv'

Fick rycket idag med, har varit ute och sprungit! Dessutom är det väldigt vackert i Råssnäs med vattnet och solen som ligger på. Någon dag blir det att ta med kameran:) Hoppas bara solen stannar:D
Nu måste jag städa lite på rummet, ser ut som ett bombnedslag! Och ta bort tomtar och grejer, för nu är julen över!
Sen även en sväng till trafikskolan, måste ta tag i det nu om man ska ha nått körkort till sommaren.

'Det är timglas som bara rinner'

Nu blir det snart mat, kycklingnuggets och potatismos:p
Sen får vi se om det blir lite film ikväll:)


Gå in HÄR och rösta på mig! :D

Värmeslag!

Haha våran termometer fick ryck i somras. Över 40grader tror jag inte det blev någon gång va?;D

image219

Latmasken har rört på sig!

Tro det eller ej, men jag har vart ute och cyklat och sprungit! Jag som är stans lataste! Känns mycket mycket bra i kroppen nu:) Hoppas det blir en vana. Har känt springlust i flera dagar och det är väldigt ovanligt för att vara mig:p
Sen ska jag väl tillägga att det är inte för att försöka gå ner i vikt eller något sådant dumt, jag vill bara få lite bättre kondition. Har ju känt lite lustigt i hjärtat i lite mer än ett halvår så det kanske är bra? Alla fall känner jag mig väldigt nöjd:)

Vår?

Vilken härlig dag det ser ut att bli idag! Solen skiner, snön är borta och det känns ungefär som att våren äntligen är här! Men det blir nog inte långvarigt, snart kommer snön tillbaka igen..
Nu ska jag alla fall ge mig ut i det fina vädret, måste passa på nu:)

Godnatt

Uj vad trött jag är nu, trots att jag inte gjort nått på hela dan. Börjar väl antagligen bli sjuk.
Dagen har mest bestått av panik inför vad jag ska göra efter studenten. Det är ju ett tag kvar, men tiden går säkert fort. Men det jag vill nu är att gå en make up utbildning. Däremot är det ruskigt dyrt, så man måste jobba en hel del innan för att kunna betala det. Det som känns enklast är väl att försöka få jobb i någon affär i stan. Jaja, får väl vänta och se:p

Tror att jag ska slänga på en film nu, men jag kommer nog somna ganska direkt:)

'För du, såg mer än min fåfängs gitarr'

Hela dagen har mest flygit bort tycker jag. Inte gjort någon nytta alls. Inte ens orkat ta en liten promenad. Men så har jag haft huvudvärk och känner mig allmänt dålig.
Snart ska jag fixa mig lite kycklingsallad. Gottis!


image218
En bild jag tog förrförra sommaren, på Gotland. I mitten på rad ligger hjärtstenarna jag hittade:)


Personlig almanacka

Jag skulle verkligen vilja ha en sån här personlig almanacka. Man kan bestämma precis allt! Färg, text, utseende på sidorna. Man kan välja till och ta bort och göra den helt perfekt:D
Frågan är bara om man verkligen har så mycket att göra att man behöver en sådan skräddarsydd almanacka? Och dessutom så har jag ju precis köpt mig en:p
image217

'Är vi trygga bakom väggarna här?'

Detta ifrån asos.com var riktigt snyggt! Och exakt sånt där halsband har jag:D

image216

Dansande snygging

Svullat hos Johanna ikväll med henne, Emma och Alex. Nu är jag full i magen och trött som en tok. Karl-Petter var snygg på dansgolvet:) Plus att bilddagboken blivit hackad, jävla tattare säger jag!

"Är det alltså det här som är datamus?"

image215
Hahahah oooh så söt hon är;D <3

Måltid mellan tänderna

Mums, har precis ätit lite spagetti med röra:) Plus att jag har städat och grejat lite, så nu ska jag bara ta det lugnt. Kvällen vet jag inte vad den bjuder på, får väl se om det händer något skoj.

Idag skulle vi ha tre lektioner, vi hade en hel lektion och en på ca 10 min. Sen fick vi åka hem eftersom spanskaläraren fortfarande är sjuk.

Jätteirriterad är jag nu, det har fasnat mat mellan tänderna som jag inte får bort haha! Ska gå & borsta tänderna:P

Hallon är gott!

Filmen verkar lite lustig. Men det är konstigt, trots att Johnny Depp ser ut som en riktig slusk i filmen så är han ändå så het! Haha:D
Nu är det reklam och jag har hämtat yoghurt med cornflakes och hallon, yummie!

'En soffa på rea och en nyrenoverad trea i Stångåstan'

Om en timma ska jag se secret window, med Johnny Depp i huvudrollen. Hoppas den är bra. Men lite ögongodis är aldrig fel;)

Just nu visar de ett program på trean om fetma. Intressant. Fetma uppstår när man får i sig mer kalorier än man förbränner, alltså är det jätteviktigt att röra på sig! Tur att jag tycker om att gå, annars är jag rätt lat haha:D

image214


'Jag ser dig fortsätta nu med varsamma kliv'

Nyss hemkommen ifrån Essan&morfar, gick och hälsade på en sväng efter skolan. Fick lite lasagne, det är gott det:D
Onödig dag i skolan igen. Kunde varit hemma hela veckan, vi har knappt gjort ett dugg..
Men nu ska jag göra lite juice, vi har apelsiner och mandariner så vi drunknar! Gott&nyttigt.

Årets bästa låt!

Johodå Lars Winnerbäck och Miss Li med Om du lämnade mig nu blev årets bästa låt:D Över 40% av alla röster fick han.
Både mamma och jag hoppade som tokiga när de sa det hahah;D
Hans musik betyder så mycket för mig!

image212

Köpgalen

Just nu sitter jag och kikar lite på grammisgalan, Lasse fick inte pris för bästa liveakt, synd tycker jag, för den konserten som var såå bra:)
Skyndade upp till stan förut oxå, blev en hel del köpt, men bara bra grejer. Lämnade tillbaka ett par jeans då men inga pengar kvar nu haha.
Köpte Max Factor miracle touch foundation, jättebra! En fin kalender och så kunde jag inte motstå lite smycken på Gina Tricot:)


Tårtan som inte blir av

Usch vad trött jag är, skulle verkligen vilja sova en liten stund! Men det går inte, då somnar jag aldrig ikväll:p
Nej jag måste hålla mig vaken, tittar på OC nu och sen får jag se om jag tar mig i kragen och går upp till stan, för det har ju inte blivit av..
Måste köpa ny foundation och en kalender:)

Idag tog vi föressten kort på hela klassen! Eller det är fyra borta då. Haha vi ska få tårta om hela klassen är i skolan i en hel vecka, men det kommer nog aldrig ske;)
image208

'Visst är natten svart, visst är marken kall'

Ännu en hyfsat bra dag i skolan, bortsett från en sak, att spanskan vi hade direkt på morgonen  var inställd för läraren var sjuk. Så man hade kunnat sova en timme till. Men vi jobbade lite på projektarbetet och så, så vi fick lite gjort ändå:)
Sedan hade vi en lektion som vi jobbade med en tävling på, men jag var redan klar med det och satt och gjorde mest ingenting. Nästa lektion hade vi lite genomgång och sista lektionen slapp de som var klara.
Så ganska så onöding skoldag igen då, men man ska väl inte klaga, för det blir säkert värre..

Nu tänkte jag ta mig upp till stan om jag orkar, och lämna tillbaka ett par jeans.

Apelsin- och mandarinjuice

image206

Jag har precis gjort massa god och nyttig juice av apelsiner och mandariner, med min fina juicepress från OBH nordica, chiliserien, OH vad jag älskar den:) Fick den av storasyster i julklapp!
Sen har bror min varit här under dagen och lämnat massor apelsiner/mandariner/bananer/gurkor/lök/potatis m.m. som syns nedan, gud vad bra!:D
Så imorrbitti blir det färskpressad juice. Måste gå upp halv 6, ingen sovmorgon här inte, så all energi som kan fås behövs!

image207

Studentångest

Just nu känns faktiskt skolan rätt bra, inga långa dagar eller långa håltimmar. Fem olika ämnen, varav engelskan försvinner efter påsk. Praktik i åtta veckor på turistbyrån, så kul att komma tillbaka dit, den bästa praktikplatsen ever! Sportlov och påsklov, plus en massa studiedagar och lovdagar:) Men visst börjar man få lite panik inför studenten, vad ska man göra efteråt?

Mmm nu luktar det gott ifrån köket, mamma lagar kycklingfilé:)

'Natten kom och älvor for som dårar över stan'

Har precis tittat på OC, bästa serien någonsin:) Synd bara att det inte blir någon fortsättning på den..
Nu ska jag kolla på Pirates of the caribbean, det blev nämligen inte av härom dagen. Johnny Depp är SÅ snygg:D

Kort skoldag och en skjuts hem

Jorå, 45 minuters lektion och sedan fick vi åka hem och jobba. Mycket nödvändigt med två timmars bussresa då. Men skönt i alla fall:)
Och så var det pappa som körde bussen hem så jag fick skjuts enda hem till dörren:D Slapp o gå i regnet. Fast jag tror det har slutat regna nu.

Något som inte får missas är Grammisgalan imorrn kl 20.00 på fyran, Winnerbäck står nämligen på scen inför tv-kamerorna och hur ofta händer det?:) Han är dessutom nominerad i fyra kategorier!

Sopletare

Sitter och kollar på Outsiders nu, de letar mat och grejer i containrar, mysigt. Fast det är ganska facinerande att folk kan leva så..
Tänkte hoppa in i duschen nu och sen ska jag se Cityakuten!:)
Imorgon har jag oxå lite sovmorgon, inte lika länge som idag, men bättre än att gå upp halv 6. Och om det inte blir några ändringar i schemat så är det helt okej med lektioner och tider! På måndagar, tisdagar och torsdagar har vi bara två lektioner:)

Scaaary

image205

Foto är riktigt roligt, måste köpa mig en systemkamera nångång i framtiden:)
Denna bilden tog jag i höstas i stadsparken och bara gjort svartvit. Mycket effektfullt!

Takida - Curly Sue

Jag överlevde dagen i skolan. Hade bara två lektioner så det gick finfint:) Ny kurs har vi med, ansvarsfull alkoholhantering, man kanske lär sig ett och annat haha;D
Sovmorgonen blev dessvärre störd.. Igen. Kommer nog somna gott ikväll!
Tycker inte om snön heller, nu kan det väl bli vår?
Hm det känns som det här blev lite av ett klagoinlägg;)

Glassen ifrån igår;)

image204

SNÖ SNÖ SNÖ

Usch min sista sovmorgon blev helt förstörd av plogbilen som kom vid 6 imorse. De kom i omgångar och höll på till kl 10.. Så det var bara att ta sig upp, trött och irriterad.
Idag blir det bara att slappa massor, ska kolla på Pirates of the caribbean 3 sen och inte tänka på att skolan börjar imorrn.. Men sovmorgon blir det då, börjar 12.45 :)

Gatekeeper....

Ujuj vad trött jag är nu, ska genast hoppa i säng:)
Det har varit en heltrevlig kväll med Frida, Emma, Sofie & Adeline! Glass i stora lass fick vi och sedan började magarna kurra igen så vi gick till pizzerian och köpte med lite mat;)
Lånade ett läskigt och stressande spel av storasyster och det var riktigt roligt! AtmosFear heter det=) Ja, mäktiga Gatekeeper! Hahah:p

'Dina drömmar har jag drömt'

Idag är jag riktigt seg, men jag har inte sovit mycket inatt, så jag kan skylla på det:p
Nu ska jag snart göra lite mat, gud, gör jag inget annat än äter? Tonfisksallad ska det bli! Sen ska jag hem till Emma, dit även Sofie kommer och sedan ska vi till Frida och fira henne:)
Ska försöka få tag på storasyter så jag kan låna ett roligt spel av henne som vi kan spela:D

Kvällens bravader

Det blev en helkväll med Emma, Frida, Sofie och Hanna. Bowling och mat i Linköping:) Men det är jämt ett jävla liv så fort man ska göra nått:p Stressade var vi, en liten incident med en buss men ingen fara skedd;) hittade inte ingången till bowlingen, jag kastade ett bowlingklot bakåt(!) och det vart nästan krig om vart vi skulle äta, haha;D
Sedan hem till mig en sväng för att sitta och prata skit, mycket trevligt.

Blir säkert lika trevligt imorrn, mys och spel med ovan nämnda :)

Hallå igen!

Nu äntligen har jag fixat dator och nytt bredband:D Gött! Som jag väntat..

Nyår blev mycket lyckad.. Till en början;) Sen stukade jag foten och stapplade hem haha.

Nu ska jag fixa mig lite mat, är superhungrig!

RSS 2.0