'Spin that record, babe'

Haha jisses, jag sitter här och undrar om mina käkar snart går ur led så som jag gäspar.. Gick upp alldeles nyss, har sovit tre timmar. Kom hem från jobbet 5 imorse, o nu är det utbildning på turistbyrån 10-17 som gäller, wohoo, eller inte.
Men det gick bra igår, då var utbildningen från 10-18, handlade mest om Motalas historia, Göta kanal, besök på motormuseet och radiomuseet, o lite annat. Idag är det stadsvandring, besök på rådhuset, gamla Motala verkstad, lite mer historia och info om hamnen. Hoppas jag kan ta in lite trots att jag är olagligt trött.

Igår efter turistbyrån så kom Lina hem till mig och hjälpte mig lasta bilen med flyttlådor! Så vi fick en del gjort, TACK!:)
Sen skulle jag ha börjat jobba 21.00, men jag ringde restaurangen och kollade vem det var som jobbade, och Judith var snäll och jobbade fram till 23.00, så jag hann slumra en timme, TACK till dig med;)

Nej, om jag skulle ta och borsta tänderna då, ska iväg om en 25 minuter ungefär..

'What's going on on the floor?'

Oj, är det redan kväller?  Dagen har bara flugit förbi. Gick upp vid 7 imorse, jobbade 8 till 10 och sedan kom Emma och hämtade mig så åkte vi till Råssnäs för promenad och fotostund. Men det vart inte värst lång promenad för det blåste och var kallt och bilderna blev vi inte värst nöjda med haha. Så vi åkte hem till mig en sväng och sen när Emma drog sig hemåt så somnade jag på stubin. Sov i tre timmar. Det behövdes!

Nyss blev jag så sjukt godissugen, en stor jäkla godispåse ville jag ha! Så jag knallade upp till stan och köpte mig det, ibland är jag bra snäll mot mig själv. Dessutom hann jag med ett ärende på banken som jag hade tänkt skjuta upp till imorrn eftersom jag inte orkade ta mig upp till stan. Men nu är det alltså fixat, bra bra!

Imorgon jobbar jag 7 till 19, med två och en halv timmes rast mitt på dagen. Opepp..

Håller just nu på att förbereda lite roliga grejer inför mitt 20-årskalajs:D Kommer bli så skoj;)



'Can't read my, can't read my, no he can't read on my poker face'

Idag har jag varit ledig HELA dagen! Det kände jag mig förtjänt av. Men inte betydde det vila inte, nej jag och mamma for in till Linköping och IKEA. Så nu har jag handlat på mig en massa fint till min söta lilla etta:) Det kommer bli sååå snyggt! På torsdag kväll får jag nyckeln. Jobbar tyvärr ganska mycket både torsdag och fredag, och så är det min helg att jobba natt på Med eller utan. Men Lenitha är snäll och jobbar min lördag och så ska jag se om jag kan hitta någon snäll själ som vill jobba på fredag. För 10 till 17 fredag, lördag och söndag ska jag vara på turistbyrån så jag får min Motalaguideutbildning!
Så de få timmar som blir över kommer att gå åt till att fara med flyttkartonger;) Det kommer bli så jäkla kul med eget place!

Men nu är det sova som står på schemat, jobbar två timmar imorgon och sen ska jag på hurtig promenad med sötisEmma, som jag förövrigt färgade håret på för en liten stund sedan. Så fin blev hon:)

Hjärta

'I wanna hold 'em like they do in Texas, please'

Det har varit ett par hektiska dagar. Har packat en del och jobbat massor både på Med eller utan och på Hemresurs. Svårt att ställa om sig från att ha jobbat 21-05 på fredag och lördag till att upp och hoppa och börja jobba kl 8 på måndag morgon igen. Men det funkar ett tag i alla fall.
I måndags var det personalmöte med Hemresurs och ikväll är det personalmöte och FEST på Med eller utan:)
Imorse var jag på Team Sportia och nu ska jag in till Vadstena och jobba. Sen i eftermiddag jobbar jag på Med eller utan.

Igår var jag och Emma och simmade igen. Lika mycket folk som förra tisdagen vi var och simmade. Det är så man nästan drunknar av alla svallvågor;)


Så nu har jag ätit risifrutti och ska snart brumma iväg in till Vadstena.

'Hur många gånger ska våren kunna drabba dig om igen?'

Idag känner jag att jag är påväg att bli sjuk. Jag som hållt mig frisk hela vintern. Ont i halsen, huvudvärk och känner mig hängig.. Har sovit ett par timmar mitt på dan och nu har jag tagit en Ipren. Har laddat mp3;n med en massa bra musik som jag ska koppla in på jobbet inatt. Sen ska jag dansa i köket!

Det gjorde jag förövrigt igårkväll/natt också. Lenitha, Linn, Emma och Annie från Med eller utan, och Lenithas kompis, var inne i ungefär en och en halv timme på kvällen och drack cider innan de skulle vidare till Harrys. Kan säga att de verkligen gjorde min kväll! Så jäkla härliga tjejer! Eftersom det nästan var folktomt så satt jag hela tiden med dem och skojade och skrattade:) Sen när de drog till Harrys vart jag jättedanssugen, så jag gick in i köket där radion var på och höjde volymen och dansade haha;)

Börjar inte förrns 22.00 ikväll, så mamma och jag ska väl kika lite smått på Melodifestivalen och äta varsinn Alla hjärtans dag-bakelse som hon köpt!



Bilder från idag.

Fredagen den trettonde

Känner mig jäkligt opepp på att jobba i natt. Dels för att jag har jobbat hela dagen, dels för att många ska ut och festa, dels för att det då kommer att vara sjukt mycket att göra och dels för att jag hellre vill ha myskväll framför tv;n.
Men men, ett ord gör mig motiverad: LÖN.

Gick en promenad med Emma förut. Skönt att prata om allting. Tänker på dig hela tiden.


'Keep it cool, what's the name of this club?'

Har vart på mitt första uppdrag på det nya jobbet nu i morse/förmiddags. Gick kanon. Sen har jag provkört firmabussen, och även det gick kanon. Lite ovant utan innerbackspegel, men annars inga problem. Hämtat jobbyxor på Grolls också, riktigt snygga arbetarbyxor haha. Finns ju bara herrstorlekar så jag fick ta de minsta som fanns..
Man kan leka kurragömma i alla dessa fickor!

'All the single ladies, now put your hands up'

Idag har jag fart runt hela dagen (igen!!). Puh. Och jobbat har jag gjort också. Bra bra! Imorgon jobbar jag två stycken två-timmarspass. Och på fredag jobbar jag två timmar på förmiddagen och 11 timmar under kvällen/natten. Vilket innebär att jag kommer missa Adelines 20-årsfirande:(
Men jobb är jobb och jag behöver de få timmar jag kan få. Däremot missar jag även mötet på Arbetsförmedlingen på fredag förmiddag eftersom jag jobbar och det sörjer jag inte över!

Nu ska jag snart hoppa i säng. Börjar kl 8 imorrnbitti så lite sömn vore inte dumt. Men en kollega kommer och plockar upp mig här hemma straxt innan 8, och det är ju inte helt fel;) Sen på fredag är det jag som har firmabilen!


Oslo

'Oh baby, baby, does she take a piece of lime'


Såhär började min dag!
Tog mig ur sängen vid 9 och bakade scones;) Sen dukade jag upp frukostbordet och sprang ut till Ica och köpte det som fattades (marmelad och juice!). Bra start på dagen må jag säga.
Sen var mamma och jag runt lite överallt och fixade med lite saker. Skrivit på lite papper och så har jag gjort också.
Men nu blir det yoghurt med blåbär och flingor!

'You weren't there, you let me fall'

Var uppe med tuppen imorse, morbror ringde ifrån Thailand och gjorde oss avundsjuka genom att säga att han gick omkring i bara shorts och svettades. Det vore ju inte helt fel med lite värme nu.
Sedan skulle jag iväg och prata lite med Tomas om mitt nya jobb. Börjar på torsdag! Det låter riktigt bra faktiskt, lite förmåner såsom tjänstemobil OCH tjänstebil bland annat:)
Och så väntar jag på ett brev som ska komma på posten i veckan...


'The fight's already won, you'll see'

Söndag idag. Slutade jobba straxt efter 5 i morse. Somnade nångång efter 6. Sen var det upp och hoppa halv 12, baka bröd och födelsedagstårta! Varit hela dagen hos storasyster och firat henne och bror min. Mysigt!

Imorgon är det lite småärenden som ska utföras. Skulle vilja åka en sväng till Linköping också. Men simhallen blir det nog alla fall :)



Min supersnygga tårta;)


RSS 2.0