Sol - regn - sol

Har legat ute på terrassen flera timmar idag och solat! Hur skönt som helst, dock lite ensamt. Sen tog jag en tur till stan och tittade lite i affärer (vad annars?). Hittade en söt väska, ett par örhängen, ett armband och en scarf på Glitter, 75% på allt;) Kunde ju inte låta bli då.

Det har verkligen varit stekhett idag, så när jag inte längre orkade titta i affärer så gick jag till McDonalds och tog en sån där liten mjukglass i strut. Satte mig i den varma solen för att avnjuta glassen. Men jag hann inte ens äta hälften innan regnet kom. Det liksom "dripp, dropp, splaaaasch!" Himlen öppnade sig och det började spöregna. Sprang och ställde mig under tak för att äta upp resten av glassen. Ja, så fort kan vädret slå om. Och nu är det jättesoligt igen.

Trippade hemåt i regnet, ganska glad trots att jag var blöt. Kikade in i brevlådan och såg ett kort till mig. Rusade upp för trapporna och hoppades på att nyckeln skulle hänga i köket. Tjejen som hade den igår kom hem i morse med den, så hon hade tagit beslag på den nästan ett dygn, jävla dålig stil tycker jag.
Men som tur var hängde den där nu, så jag stack ner till brevlådan igen.

Såg att något reklambladliknande låg där också, men brydde mig inte så mycket, förrns jag såg att det stog mitt namn på. Det var posten som meddelade att jag hade ett paket att hämta på postkontoret (som ligger precis runt hörnet) eftersom det var så stort att det inte gick in i brevlådan.

Glad och nyfiken sprang jag över gatan och hämtade ett stort paket. Såg direkt vem det var ifrån, det var tejpat med Järnia-tejp ;)
Det var min supersöta storasyster som tyckte synd om mig när jag inte fick någon varm choklad på jobbet för någon vecka sedan, så hon hade skickat en liten radio, en termos, två muggar, en kylväska och en massa portionsförpackade Oboypåsar!
Åh vad glad jag blev! Ska alldeles straxt ta och göra iordning lite varm choklad ;)

En mycket bra dag hittills, med andra ord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0