'Jag vaknade imorse av ett dån. Köpenhamn stod och bankade på dörren och vilsenheten skrämmer inte längre'

Dagen har bara flugit förbi, tyckte det var morgon nyss och jag var alldeles för trött för att gå upp. Men likt en zombie tvingade jag mig själv, skulle ju jobba, så hade inte mycket annat att välja på. Men det var rätt lugnt idag, inte så mycket folk som ville fika. Efter jobbet gick jag till Rimi och hämtade ut mina böcker som jag beställt. Nu ska här läsas, wiho!
Sen när jag kom hem skrubbade jag badrummet riktigt ordentligt igen, måste ju va fint nu när Hanna kommer på onsdag:D
O så hamnade jag här, framför datorn. Är ruskigt trött. Men kan bero på att jag bara sov lite mer än fyra timmar natten till söndagen haha. Och igår var jag riktigt söndagsbitter. Och det kan i sin tur bero på att jag fått i mig alldeles för lite flöt. Jag tillhör nämligen dem som stenhårt tror på att bakisångesten dämpas lite av en redigt flötig pizza eller liknande. Och jag hade bunkrat upp i frysen med Billys. Men när jag skulle värma den i micron var jag nära på att få psykbryt. Det hela slutade med att jag kastade pizzan i soporna, för efter 10 minuter på högsta effekt i micron var den fortfarande stenfrusen. Med andra ord - micron skulle kunna kastas ut genom köksfönstret. Och ugnen ger jag mig inte på igen, sist jag gjorde det luktade det bränt här i två dygn haha. Sen finns det ju heller ingen konservöppnare här, så mina tonfiskburkar bara glor på mig och hånflinar.. Jaa, ni hör ju, riktigt sur och bitter var jag igår haha. Så det fick bli inget mindre än... Varma koppen och macka! Inte vidare bakismat..
Det är ju en jäkla tur att jag får ett mål om dagen på jobbet, äter som en häst då;)

Har precis pratat lite med mamma och Nelly, de har grävt fram lite plagg ur garderoben och annat smått & gott som Hanna tar med sig till mig, hur snällt är inte det?! TACK HANNA!:D

Ja just det, för er som vill göra mig jätteglad går det bra att skriva en rad till mig, och skicka till denna adress:
Tilde Karlsson
Lindbøen 5
6800 Førde
Norge

:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0