'The sun will come on through, It's gonna shine for you'

Mötte upp Hanna igår vid bussen tidigt på morgonen. Jäklar vilken packning hon hade! Vilket jädra ståhej vi hade med att få upp dom för trapporna här hemma haha. Men det gick bra tillslut. Gick och handlade lite frukost och sen tog vi en liten tur på stan och jag visade henne runt. Började jobba halv 1, det var rätt segt. Inte alls mycket folk = lite att göra = dagen går mycket långsammare. Jobbade stängning själv för andra gången. Tycker det funkar riktigt bra.
Var och hämtade mina 1500-kronors skor och 500-kronors byxor också, som jag ska ha på jobbet, haha, göttigt! Men igårkväll när jag kom hem så hade jag så oerhört ont i kroppen. TROTS mina så hiiimla bra och fotriktiga skor. Men men, det kanske tar ett tag innan fötterna vänjer sig vid dom.

Idag har jag vart ledig, så jag hjälpte Hanna på skattekontoret. Sen tog vi en till runda på stan och så hem och käka lite och så började hon jobba kvart över tre. Slutar vid kvart över 11, så hoppas det har gått bra idag!
Jag blev lite rastlös och gav mig ut på promenad. Gillar att jag är så envis. Tittade inte på nån karta, utan bara tänkte att jag skulle gå lite varstans, men VÄGRADE att vända och gå tillbaka samma väg jag kom ifrån. Vilket resulterade i en väldigt lång promenad. Men med bra musik i öronen klarar man vad som helst. Och jag hittade rätt väg tillslut!

Måste bara skriva hur förvånad jag är över hur bra jag mår! Har inte känt mig såhär bra på så himla länge! Ny omgivning, nya människor, äntligen ett heltidsjobb. Det känns som att jag andas en annan luft. Gud vad allt känns fantastiskt! På de här få veckorna jag har varit här känns det verkligen som att jag har växt i mig själv, jag har en annan syn på saker och ting. Jag har en bubblande känsla av välmående i magen hela tiden och och jag är så nyfiken på vad framtiden har att erbjuda!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0